A24.com.tr » dizi haber » Afili Aşk 8 bölüm izle full tek parça Kanal D | Afili Aşk son bölüm izle youtube

Afili Aşk 8 bölüm izle full tek parça Kanal D | Afili Aşk son bölüm izle youtube

Afili Aşk 8 bölüm izle full tek parça Kanal D | Afili Aşk son bölüm izle youtube

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk, bu hafta 8. bölümle izleyicilerin karşısına çıktı. Afili Aşk son bölüm izlemek isteyenler dizinin 8 bölüm tekrarını arıyor. Afili Aşk 8 bölüm izle...

Afili Aşk son bölüm izle | Başrollerini Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Altan Erkekli gibi ünlü oyuncuların paylaştığı Afili Aşk dizisi, 31 Temmuz Çarşamba günü Kanal D izleyicisiyle buluştu. Dizinin son bölümünde yaşananlar ekran başındakiler tarafından soluksuz takip edildi. Dizinin son bölümünü kaçıranlar, 8. bölümü yeniden izlemek istiyor. İşte Afili Aşk son bölümü...

AFİLİ AŞK 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kaybettiği yüzüğü bulan Ayşe’nin kafasında Kerem ile ilgili artık büyük bir soru işareti vardır. Bu evlilik oyunu Ayşe ve Kerem için gittikçe daha karmaşık bir hal alır. Ayşe bir yandan Kerem’in tutarsız davranışlarını anlamaya çalışırken, bir yandan da Yelda’nın sınavlarına tabii olur.

Yelda ise, gelinini bu zamana kadarki en zorlu sınavına hazırlar; fakat, işler planlandığı gibi gitmez. Ayşe kaldıramayacağı bir yükün altına girdiğini farkına varır. Ayşe ve Kerem büyük bir karar vermek zorunda kalacaklardır.

Ayşe ve Kerem arasında hisler oluşmaya başlıyor. Kerem, önceden yaptığı çapkınlıkları artık yapmamaya başlıyor. İkili arasında hızla ilerleyen bu hisler anlaşmalarının da bozulmasına neden oluyor. Ayşe artık yolun sonuna geldiklerini ve her şeyin bittiğini söylüyor. Ayşe'nin bu kararı Kerem'i büyük bir şaşkınlığa sürüklüyor.

AFİLİ AŞK 8. BÖLÜM TEKRARI İZLE (TIKLAYINIZ)

AFİLİ AŞK 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Afili Aşk yeni bölüm fragmanında gittikçe yakınlaşan Ayşe ve Kerem, beklemedikleri bir teklifle karşılaşıyor! Şirketin çekeceği reklam filminde önce Kerem'in oynaması kararlaştırılıyor ardından partneri olarak Ayşe'nin de oynamasına karar veriliyor! İkili ilk olarak bu duruma şaşırsa da çekimler sırasında birbirlerine ayak uyduruyor. Sadece bir reklam filmi olarak görünen bu olay Kerem ve Ayşe'nin ilişkisinde bir dönüm noktası olacak mı?

Afili Aşk yeni bölümüyle 7 Ağustos Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

 

YORUMLAR
  Türk Milli Takımının İzlanda karşısında yaşadığı hezimetin ardından Art arda capsler sosyal medyaya düşmeye başladı
Türk Milli Takımının İzlanda karşısında yaşadığı hezimetin ardından Art arda capsler sosyal medyaya düşmeye başladı