A24.com.tr » magazin » Adnan Oktar'ın eski kediciği Ceylan Özgül kimdir kaç yaşında aslen nereli?

Adnan Oktar'ın eski kediciği Ceylan Özgül kimdir kaç yaşında aslen nereli?

Adnan Oktar'ın eski kediciği Ceylan Özgül kimdir kaç yaşında aslen nereli?

Adnan Oktar'ın en popüler kedicikleri arasında yer alan ve olaylı bir şekilde ekipten ayrılan Ceylan Özgül kimdir nereli kaç yaşında?

Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna İstanbul merkezli 5 ilde sabaha karşı dev operasyon başlatıldı. Hava destekli operasyonda Adnan Oktar ve çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adnan Oktar'ın ev ve işyerlerinde aramalar sürüyor.

Adnan Oktar'ın eski kediciklerinden olan ve gruptan olaylı bir şekilde ayrılan Ceylan Özgül, bu gündemi es geçmedi.

Eski kedicik Özgül sosyal medya hesabı üzerinden yapılan operasyonla alakalı "Bugün Güneş daha bir güzel doğdu" paylaşımını yaptı.

 

CEYLAN ÖZGÜL KİMDİR?

27 Ağustos 1980 doğumlu olan Ceylan Özgül 38 yaşında. Uğur Kolejini bitiren Ceylan Özgül refah seviyesi yüksek bir aileden geliyor. Öte yandan Özgül, İstanbul Üniversitesi mezunudur. Babası elektrik mühendisi olan Ceylan Özgül, aslen Balıkesirli ve Ayvalık ilçesi Altınova nüfusuna kayıtlıdır.

2007 yılında elektrik mühendisi olarak İstanbul’da yaşayan babası Feridun Özgül, kızını Adnan Oktar örgütünden kurtarmayı denemiş ve kızını alan baba Ceylan Özgül'ü memleketi Balıkesir Ayvalık‘a götürmüştür. Ancak Ceylan Özgül babasıyla ilgili “Beni zorla alıkoyuyor” şikayetinde bulunmuş, reşit olduğu için de baba Feridun Özgül tutuksuz yargılanmıştı.

YORUMLAR
  Mustafa hakkında herşey
Mustafa hakkında herşey