A24.com.tr » yaşam » Adıyaman tatil mi 10 ocak 2019 perşembe | Adıyaman'da yarın okullar tatil mi | Adıyaman Valiliği resmi açıklama

Adıyaman tatil mi 10 ocak 2019 perşembe | Adıyaman'da yarın okullar tatil mi | Adıyaman Valiliği resmi açıklama

Adıyaman tatil mi 10 ocak 2019 perşembe | Adıyaman'da yarın okullar tatil mi | Adıyaman Valiliği resmi açıklama

Adıyaman'da yarın okullar tatil mi? 10 Ocak 2019 perşembe tarihinde okullar tatil edildi mi hangi ilçelerde tatil var? Valilikten resmi açıklama geldi mi? İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin pek çok bölgesi soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girdi. Marmamara ve İç Anadolu'nun yanı sıra Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi de kar yağışına teslim oldu. Kar yağışının yoğun şekilde görüldüğü illerden biri de Adıyaman oldu.

Adıyaman'da etkili olan kar yağışı, vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Soğuğun yanı sıra karla kaplı yollar da sürücüleri zorluyor. Kar yağışı nedeniyle binlerce öğrencide tatil beklentisi oluştu. Peki okullar tatil mi? Valilikten resmi açıklama geldi mi? İşte ayrıntılar...

ADIYAMAN'DA OKULLAR YARIN TATİL Mİ? (10 OCAK 2019 Perşembe)

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, AA muhabirine, köylerde kar kalınlığının bir metreyi geçtiğini, çok sayıda köy yolu kapandığı için ulaşımın sağlanmadığından dolayı birkaç günden beri devam eden okul tatilini bir gün daha uzattıklarını belirtti.

Son bilgileri aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

ADIYAMAN VALİLİĞİ RESMİ HESABI İÇİN TIKLAYINIZ

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, Güney ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu,nun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Genellikle kar, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu'nun güney ve batısı ile Muğla ve Aydın çevrelerinde yağmur şeklinde görülecek yağışların, Bugün Hakkari ve Şırnak'ın doğusunda, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren Tunceli, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır'ın kuzey ve doğusu, Batman, Siirt, Muş'un batısı ile Elazığ'ın kuzey ve doğusunda yoğun kar şeklinde (20-50 cm.) olması bekleniyor.

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI

Yağışların; Bugün Hakkari ve Şırnak'ın doğusunda, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren Tunceli, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır'ın kuzey ve doğusu, Batman, Siirt, Muş'un batısı ile Elazığ'ın kuzey ve doğusunda yoğun kar şeklinde (20-50 cm.) olması beklendiğinden başta çığ tehlikesi olmak üzere buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI

Ülkemizin iç ve doğu kesimleri ile Marmara'da yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

YORUMLAR
  Acun ile evlenecek olan Şeyma Subaşı sonunda gelinliği giydi... Yılın düğününden detaylar...
Acun ile evlenecek olan Şeyma Subaşı sonunda gelinliği giydi... Yılın düğününden detaylar...