A24.com.tr » ajanda » Acun'un 'O ses'i Didem Delen 'Kısmetse Olur'da

Acun'un 'O ses'i Didem Delen 'Kısmetse Olur'da

Acun'un 'O ses'i Didem Delen 'Kısmetse Olur'da

Kısmetse Olurun yeni yarışmacısı Didem Delen, Acun Ilıcalı'nın yarışması O Ses Türkiye'de boy göstermişti.

 Kısmetse Olur yarışması yeni adaylarıyla birlikte gündeme tekrar oturmaya başladı. Kısmetse Olur Adaylarından Didem Delen Acun Ilıcalı'nın yarışmasında da boy göstermişti.

Kısmetse Olur yeni yarışmacıları arasında Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye yarışmacılarından Didem Delen de bulunuyor. Peki kimdir Didem Delen aslen nereli, ne iş yapıyor instagram hesabında neler var?

33 yaşında olan Didem Delen Kısmetse Olur evinden en çok talibe sahip olan gelin adayı olacak. İstanbul doğumlu olan Didem Delen aslında bir solist.

DİDEM DELEN O SES TÜRKİYE YARIŞMACISI ÇIKTI

2015 yılında da O Ses Türkiye’ye katılan Didem Delen yarı finalde elenmiş. Güzel Sanatlar lisesinden mezun olan Didem Delen 7 yıldır şarkı söylüyor ve geçimini de bu şekilde sağlıyor. İşte Didem Delen'in O Ses Türkiye yarışmasındaki 'Gitti de gitti' performansı;

KISMETSE OLUR YENİ YARIŞMACILARI
Bugün başlayan Kısmetse Olur 2. sezonu yeni yarışmacıları arasında birinci sezondan iki isim bulunuyor. Kısmetse Olur evinin yeni yarışmacılarının isimleri şöyle :
Aykut Alagöz, Ceyhun Durdu, Deniz Bozkurt, Didem Delen, Gamze Göktürk, Gökhan Sara, Hazal Babalık , Merve Yurdakul, Onur Demirbaş, Rabia Karaca, Semih Kurtulmuş, Adnan Kızıltaş, Serap Gürbüz, Şahin Nart, Tolga Kulakçı.

Kısmetse Olur yeni sezon gelin adayları arasında ise eski sezondan isim bulunmuyor. Melis Buse Betkayan ile Ceyda Kırıcı'nın olacağı iddia edilmişti. Ancak açıklanan kadroda bu isimler yer almadı.

YORUMLAR
  İşte madde madde yeni anayasa teklifi l Anayasa teklifinin tam metni yayınlandı
İşte madde madde yeni anayasa teklifi l Anayasa teklifinin tam metni yayınlandı