A24.com.tr » medya » Acun Ilıcalı o programı yayından kaldırdı

Acun Ilıcalı o programı yayından kaldırdı

Acun Ilıcalı o programı yayından kaldırdı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8'de gündüz kuşağında ekrana gelen reality programını, reytinglerdeki başarısızlığı nedeniyle yayından kaldırma kararı aldı.

TV8 kanalında yayınlanan Lütfiye Pekcan'ın sunup hazırladığı 'Yaşamdan Hikayeler' programı beklenen reytingi alamayınca final kararı aldı.

VEDAYI BÖYLE DUYURDU

Programın sunucusu Lütfiye Pekcan, Facebook hesabından, "Çok değerli seyircilerimiz, gösterdiğiniz ilgi ve sevgiye çok teşekkür ederiz. Tv8'deki yayın hayatımız bu kadarmış. Yeni mecralarda buluşmak üzere. Hepinizi çok seviyoruz." ifadelerini kullanıldı.

İLGİLİ HABER Yaşamdan hikayeler neden yok bitti mi? Yaşamdan hikayeler neden yok bitti mi?

REALİTY PROGRAMLARI DÖKÜLÜYOR

Daha önce Fox TV'de Hande Ataizi'nin sunduğu "Sen İste Yeter", Yasemin Bozkurt'un sunumuyla Kanal D'de yayınlanan "Hayatın Penceresinden" ve yine Fox TV'de Seda Akgül'ün sunduğu "Her Şey Gerçek" adlı program, beklenen reyting başarısını yakalayamadığı için yayından kaldırılmıştı.

İLGİLİ HABER 'Sen İste Yeter' ve 'Hayatın Penceresinden' programları yayından kaldırıldı 'Sen İste Yeter' ve 'Hayatın Penceresinden' programları yayından kaldırıldı

YORUMLAR
  Kıbrıs'ta 800 bin kuş öldürüldü
Kıbrıs'ta 800 bin kuş öldürüldü