A24.com.tr » magazin » Acun Ilıcalı, arının saldırısına uğradı

Acun Ilıcalı, arının saldırısına uğradı

Acun Ilıcalı, arının saldırısına uğradı

Survivor 'da oyun için açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, bir anda arıların saldırısına mağruz kaldı ve arılar elini soktu.

 Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, yarışmadan önce oyunu anlatırken arının saldırısına uğradı. 

Survivor'da Acun Ilıcalı, yarışma öncesinde yarışmacılara oyun hakkında bilgiler verirken arı elini soktu ve Acun bir anda bağırmaya başladı. Acun Ilıcalı olayın videosunu ınstagram hesasbından paylaştı.

ELEME ADAYI HANGİ İSİMLER OLDU?

Survivor'da elemeye kim kaldı? sorunun cevabı yayınlana son bölüde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı karşı karşıya geldi ve dokulmazlık oyununun galibi belli oldu. Dokunulmazlık oyununda büyük bir çekişme yaşanırken, ilk turu kazanan ünlüler, ikinci turuda alarak 2-0'a dokunulmazlığın sahibi oldu. Bu sonuçla ünlüler takımı üst üste 8. kez dokunulmazlık oyununu kazana taraf oldu.

 

Gönüllüler takımın kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununda ise kazanan Bernan Keklikler oldu. Ada konseyinde gönüllğler takımında adı en çok yazılan birey ise Ogeday oldu. Bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Bernan Keklikler, Volkan'ın adını verdi ve bu iki isim elemeye kaldı.

SERHAT AKIN RAHATSIZLANDI

Dokunulmazlık oyununun ikinci turunda rahatsızlanan Serhat Akın'ın sağlık kontrolünden geçerken, tansiyon problemi yaşadığı belirtildi. Bugün ekrana gelecek olan ve oynanacak dokunulmazlık oyununda eleme adayları belli olacak. Yapılacak SMS oylaması ise adaya veda eden isim belli olmuş olacak.

 

YORUMLAR
  Victoria's Secret yeni yüzlerini belirledi...
Victoria's Secret yeni yüzlerini belirledi...