A24.com.tr » magazin » 8 Ay sonra gelen paylaşım Ebru Polat'ı çıldırttı!

8 Ay sonra gelen paylaşım Ebru Polat'ı çıldırttı!

8 Ay sonra gelen paylaşım Ebru Polat'ı çıldırttı!

Murat Başoğlu'nun 8 ay sonra sosyal medyada tekrar boy göstermesine en sert tepki şarkıcı Ebru Polat'tan geldi!

Öz yeğeni ile yaşadığı ilişki sonrası Türkiye'nin en nefret edilen insanı olmayı başaran Murat Başoğlu mahkeme tarafından suçsuz bulunduktan sonra sosyal medyada boy gösterince farklı yorumlar aldı.
Bu yorumlardan en serti de güzel şarkıcı Ebru Polat'tan geldi.

Sunucu Murat Başoğlu üzerinde 'Işık sarsın sizi' yazan, melek kanatlarının olduğu panonun önünde çekindiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Murat Başoğlu'nun fotoğrafının altına yazdığı sözün Ebru Polat'ın bir şarkısında geçtiği ortaya çıktı.

"ALLAH KAHRETSİN"

2.sayfa'nın Instagram hesabından yayınlanan Murat Başoğlu'nun paylaşımı Ebru Polat'ı kızdırdı. Şarkıcı Ebru Polat, "Allah kahretsin bir de benim şarkı sözümü kullanmış mesajında... Lanet olsun!" yorumunda bulundu.

"EFSANE GERİ DÖNDÜ"
Öte yandan Murat Başoğlu'nun 8 ay sonra yaptığı 'melek kanatlı' paylaşıma takipçilerinden gelen yorumlar ise dikkatlerden kaçmadı...

YENİDEN CEZALANDIRILMALARI İSTENDİ

Bodrum Cumhuriyet Savcısı Fatma Atasoy, 'usule ve yasaya aykırı' olarak değerlendirdiği 9 Mart'ta verilen beraat kararına itiraz ederek kararın bozulması ve sanıkların cezalandırılması istemiyle temyize başvurmuştu.

YORUMLAR
  Çocukluğumuzda bizleri ekran önüne çivileyen çizgi filmler ve onların unutulmaz replikleri...
Çocukluğumuzda bizleri ekran önüne çivileyen çizgi filmler ve onların unutulmaz replikleri...