A24.com.tr » magazin » 4N1K Oğuz Cemrehan Karakaş kimdir kaç yaşında Instagram hesabı

4N1K Oğuz Cemrehan Karakaş kimdir kaç yaşında Instagram hesabı

4N1K Oğuz Cemrehan Karakaş kimdir kaç yaşında Instagram hesabı

FOX TV'nin sevilen yaz dizisi 4N1K İlk Aşk'ta Oğuz karakterine hayat veren Cemrehan Karakaş kimdir kaç yaşında ve nereli? İşe bütün detaylar...

FOX TV'de yayın hayayına kısa bir süre önce başlayan 4N1K İlk Aşk dizisi şimdiden en çok sevlilenler arasında girmeyi başardı. Başrollerinde Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar'ın yer aldığı dizi geçtiğimiz günlerde 2.bölümüyle yine en çok izlenenler arasına girmişti.

Peki 4N1K dizisinde Oğuz karakterine hayat veren Cemrehan Karakaş kimdir kaç yaşında ve nereli? İşe merak eilen haberin bütün detayları ve ortaya çıkan bilgileri...

Oğuz Ünal

Pijama - Pislik - Pizza. Bu üçlü, Oğuz’un vazgeçilmezi. En son ne zaman herhangi bir konuda ciddi olduğunu o da hatırlamıyor. Birine, şaka yollu bir pislik yapacaksa; kişi, mekan, zaman tanımıyor. Hele sınır hiç tanımıyor. Annesi Zeliş’in orantısız sevgisine maruz kalıyor, her saat her dakika. Onun da bir aşkı var elbette. Hatta rüyalarının kadını, odasının duvarlarını da süslemekte. Kate Upton, onun imkansız ve de biricik aşkı.

Cemrehan Karakaş Kimdir?

16 Haziran 1993’te doğan Cemrehan Karakaş, küçük yaşlarından itibaren sanatın farklı dallarıyla ilgilendi. Bilgi Üniversitesi Kültür ve Sanat Yönetimi bölümünden mezun oldu. Müfit Aytekin, Betül Alganatay, Acted City ve Celal Eldeniz’den oyunculuğunu geliştirmek adına eğitimler aldı. 2011 yılında ‘Canım Babam’ dizisiyle başladığı kamera önü oyunculuk hayatına o dönemin çok ses getiren dizisi ‘Umutsuz Ev Kadınları’ ve sonrasında ise ‘Sen Benimsin’ dizisiyle devam etti. 2017 yılı Mayıs ayında vizyona giren, Büşra Yılmaz’ın aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan ‘4N1K’ filminde canlandırdığı Oğuz karakteriyle ilk kez sinemaseverlerle buluştu. Cemrehan Karakaş, görsel sanatlar ve tasarım faaliyetlerini profesyonel olarak sürdürmektedir.

YORUMLAR
  Yılbaşında gideceğimiz mekana göre kıyafet seçimimiz nasıl olmalı? (Yılbaşında ne giymeli?)
Yılbaşında gideceğimiz mekana göre kıyafet seçimimiz nasıl olmalı? (Yılbaşında ne giymeli?)