A24.com.tr » magazin » 4N1K Gökhan Sina Özer kimdir kaç yaşında Instagram hesabı

4N1K Gökhan Sina Özer kimdir kaç yaşında Instagram hesabı

4N1K Gökhan Sina Özer kimdir kaç yaşında Instagram hesabı

FOX TV'nin sevilen yaz dizisi 4N1K İlk Aşk'ta Gökhan karakterine hayat veren Sina Özer kimdir kaç yaşında ve nereli? İşe bütün detaylar...

FOX TV'de yayın hayayına kısa bir süre önce başlayan 4N1K İlk Aşk dizisi şimdiden en çok sevlilenler arasında girmeyi başardı. Başrollerinde Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar'ın yer aldığı dizi geçtiğimiz günlerde 2.bölümüyle yine en çok izlenenler arasına girmişti.

Peki 4N1K dizisinde Gökhan karakterine hayat veren Sina Özer kimdir kaç yaşında ve nereli? İşe merak eilen haberin bütün detayları ve ortaya çıkan bilgileri...

Gökhan Karademir

Ölümüne dost, ölümüne aşık, ölümüne agresif, ölümüne arıza, ölümüne geyik… Sevgilisi Merve’yi deli gibi kıskanıyor. Gerçek anlamda ''deli'' gibi. ''Bu dünyada kıskanmak konusunda ne kadar saçmalanabilir?'' in sınırlarını Gökhan belirliyor. Sosyal medya kelebeği olmuş Merve’yi stalklarken. Merve’nin gardrobundaki, mini mini kıyafetlerin ezeli düşmanı… Fizikçi’yle ayrı bir muhabbeti, ayrı bir soğuk savaşı var.

Sina Özer Kimdir?

24 Ağustos 1995 doğumlu Sina Özer, İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık bölümünden mezun oldu. Özer kısa bir süre oyunculuk eğitimi aldı. 2013 yazından bu yana farklı sosyal medya platformlarından belirli bir kitleye ulaşmış olan Özer, Gurbette Aşk ve 4N1K projelerinde yer aldı.

 

YORUMLAR
  Ömer Halisdemir'in tatbikat fotoğrafları ortaya çıktı
Ömer Halisdemir'in tatbikat fotoğrafları ortaya çıktı