A24.com.tr » magazin » 3 Vakte Kadar tüm zamanların gişe rekorunu kırdı

3 Vakte Kadar tüm zamanların gişe rekorunu kırdı

3 Vakte Kadar tüm zamanların gişe rekorunu kırdı

Sinemada tüm zamanların en büyük gişe rekorunu kıran '3 Vakte Kadar' filmi, 15 günde sadece 1 kişi tarafından izlenerek 15 TL hasılat elde etti.

Köksal Baba'nın başrolünde oynadığı 3 Vakte Kadar isimli komedi filmi, sinemada tam anlamıyla 'komedi' yarattı.18 Mayıs'ta gösterime giren film, ilk 3 günde sadece 1 kişi tarafından izlenerek sinema tarihinin en kötü başlangıcını yaptı.

Bu filmle oyunculuğa adım atan Selami Şahin'in kızı Merve İrem Şahin'in yanı sıra sosyal medya fenomenleri Köksal Baba ve Doğa Konakoğlu'nun da oynadığı '3 Vakte Kadar, bu gişe rakamıyla kırılması güç bir rekora imza attı. Hasan Gümet ve Ayberk Yeşilbursa'nın yer aldığı, Ferman Toprak'ın da konuk oyuncu olduğu filmden 1 kişiye kesilen bilet sayesinde elde edilen hasılat da 15 lira!

'HİÇ Mİ SEVENİNİZ YOK?'

Box Office verilerine göre; 41 salonda gösterime giren filmi 3 günde 1 kişinin izlemesi ise sosyal medyaya damga vurdu. Pek çok kişi, filmin 1 kişilik gişesi için "Biz film çeksek daha çok izlenirdi" , "Filme oyuncuların eşi dostu bile gitse olurdu. Hiç mi seveniniz yok?" diye esprili yorumlar yaptı. '3 Vakte Kadar', 1 kişilik gişesiyle de Türk Sinema tarihinde yeni bir rekor kırmış oldu.. 

YORUMLAR
  Victoria's Secret yeni yüzlerini belirledi...
Victoria's Secret yeni yüzlerini belirledi...