A24.com.tr » medya » 24 yaşındaki kadının aşk hayatı Müge Anlı'yı çıldırttı

24 yaşındaki kadının aşk hayatı Müge Anlı'yı çıldırttı

24 yaşındaki kadının aşk hayatı Müge Anlı'yı çıldırttı

Müge Anlı'nın programına oğlunu eski eşinden alabilmek için katılan 24 yaşındaki Birgül Memiş adlı kadın, özel hayatıyla herkesi şaşkına çevirdi.

ATV'de ekrana gelen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında eski eşinin 4 yaşındaki oğlunu alıkoyduğunu iddia eden Birgül Memiş'in hikayesi izleyenleri hayrete düşürdü.

24 yaşındaki genç kadının evliyken başka bir adamdan çocuk yaptığı ve şimdi ise üçüncü bir isimle imam nikahlı evli olduğu öğrenildi. 18 yaşında ilk evliliğini yapan ve ilk kocası Faruk Bey'in çocuğun kendisinden olmadığını bildiği halde velayetini üzerine aldığını ileri süren Memiş şunları dile getirdi:

"İLK KOCAMI SEVMİYORDUM"

"18 yaşında ailemin zoruyla evlenmeye mecbur bırakıldım. Kocamı sevmiyordum. Evli olduğum süreçte annemle birlikte bitmiş inşaatları temizliyorduk. Orada birisiyle tanıştım ve çocuk ondan oldu."

"Faruk Bey, kendisinden olmadığını bildiği halde neden çocuğu vermiyor?" sorusu üzerine ise Birgül Memiş, "Eski eşim bana inat çocuğumu vermiyor. Çünkü benimle barışmak istiyor. Ama ben evliyim. Onunla barışmak istemiyorum" yanıtını verdi. Genç kadın ardından, "İlk eşimin çocuğu olmuyordu. 2,5-3 sene beraber yaşadık. Bana ve çocuğuma şiddet uyguluyordu" ifadelerini kullandı.

Şimdiki eşiyle imam nikahlı olduğunu da söyleyen 24 yaşındaki Memiş, "Neden resmi nikah kıymadınız?" sorusuna ise "Biraz zaman istedi resmi nikah kıymak için. Ben de kendisine zaman tanıdım" dedi.

Memiş mahkemede çocuğun velayetini verme sebebini ise "O zaman sokakta kalıyordum. Çocuğu kendimle beraber sokakta rezil edemezdim” sözleriyle açıkladı.

Gerçek babasının çocuğu istemediğini de belirten Memiş, "O madde içip satan bir insan. O zamanlar böyle birisi olduğunu bilmiyordum. Sonradan öğrendim. Şimdi çocuğu istese dahi vermem” dedi.

Müge Anlı'nın “Çocuğun başkasından olduğunu söylemeye korkmadın mı?” sorusuna ise “Hayır” yanıtını veren Memiş, "Ben yüzde yüz eminim. Kendi çocuğumun kimden olduğunu bilmeyecek miyim?" diyerek DNA testi yapılmasını istedi.

İŞTE CANLI YAYINDAKİ O GÖRÜNTÜLER (İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ)

YORUMLAR
  Ahmet Kaya'nın ailesi büyük tepki verdi!
Ahmet Kaya'nın ailesi büyük tepki verdi!