A24.com.tr » eğitim » 2019-DİB-MBSTS geç başvuru ücreti nedir | Nasıl başvuru yapılır | nereden başvurulur?

2019-DİB-MBSTS geç başvuru ücreti nedir | Nasıl başvuru yapılır | nereden başvurulur?

2019-DİB-MBSTS geç başvuru ücreti nedir | Nasıl başvuru yapılır | nereden başvurulur?

Diyanet işleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı geç başvuru ücreti ne kadar? Sınava katılmak isteyen adaylar için geç başvuru işlemleri bugün alınıyor

 2019 DİB – MBSTS geç başvuru ücreti ne kadar? Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı için geç başvuru işlemleri bugün alınıyor. Sınav için geri sayım yapılıyor. Sınav ücreti ve ne zaman yapılacağı merak konusu.2019 DİB – MBSTS geç başvuru ücreti ne kadar? Merak edilen detaylar haberimizde...

Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı’na başvuru yapmak isteyen adayların sınav ücreti olan 225 TL’yi ÖSYM kartlı ödeme sistemi üzerinden yatırması gerekiyor.

ÖSYM’nin sağladığı bu kolaylıkla birlikte adaylar hem sınav ücretini internet üzerinden yatırabilecek hem de başvuruları ÖSYM ais sayfasından gerçekleştirebilecek. Bu sayede sıra ve benzeri durumlarla karşılaşmadan başvurular kolaylıkla tamamlanabilecek.

SINAV NE ZAMAN?

Sınav, 13 Nisan 2019 tarihinde saat 14.45'te başlayacak ve 90 dakika sürecek. Adaylar, saat 14.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacaklar.

Sınava girecek adaylar, 150,00 TL olan sınav ücretini, 19 Şubat - 01 Mart 2019 tarihleri arasında yatıracaklar.

YORUMLAR
  Donald Trump'ın Başkanlığına ünlülerden ilk tepkiler
Donald Trump'ın Başkanlığına ünlülerden ilk tepkiler