A24.com.tr » yaşam » 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çift yönlü trafiğe kapatılıyor
15 Temmuz Şehitler Köprüsü çift yönlü trafiğe kapatılıyor
08.06.2017
Saat: 16:19
Saat: 16:19

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan; bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 12 Haziran ile 31 Ağustos tarihleri arasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün çift yönlü trafiğe kapatılacağını açıkladı.
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin adı Boğaziçi Köprüsü'nden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dönüştürülen birinci köprünü kullanan vatandaşlara kötü haber geldi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yaptığı açıklamada, “15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün asfalt, yalıtım ve genleşme derzleri olmak üzere üstyapısı yenilenecek. Köprüdeki bakım onarım çalışmaları 12 Haziran’da başlayacak, 31 Ağustos’ta tamamlanacak” dedi.
Her aşamada köprünün 2 şeridinin trafiğe kapatılacağını ifade eden Bakan Arslan, “Mevcut trafik karşı yönden alınan ek şerit ile 2 gidiş ve 2 geliş olacak şekilde düzenlenecek, trafiğin akıcı bir şekilde devam etmesini sağlayacağız” açıklamasında bulundu.
YORUMLAR
Çok Okunanlar
Şirketlerden haberler