A24.com.tr » yaşam » Atatürk fotoğrafları-Resimli 10 Kasım mesajlar-Atatürk Şiirleri-10 Kasım şiirleri

Atatürk fotoğrafları-Resimli 10 Kasım mesajlar-Atatürk Şiirleri-10 Kasım şiirleri

Atatürk fotoğrafları-Resimli 10 Kasım mesajlar-Atatürk Şiirleri-10 Kasım şiirleri

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olan Atatürk'ün ölüm yıl dönümüne özel anlamlı sözler mesajlar ve fotoğrafları haberimizde bulabilirsiniz.

 10 Kasım Atatürk'ü anma günüme özel 'Resimli SMS'leri sizler için derledik.

En anlamlı ve resimli 10 Kasım günü mesajlarını paylaşabilirsiniz. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olan Atatürk'ün ölüm yıl dönümüne özel bugünde söylediği sözleri ve fotoğraflarını paylaşarak sizde eşinize dostunuza ailenize resimli 10 Kasım mesajı gönderebilirsiniz. İşte anlamlı ve en güzel resimli Atatürk fotoğrafları ve sözleri

RESİMLİ 10 KASIM MESAJLARI NEREDEN GÖNDERİLİR?

10 Kasım Atatürk'ü anma gününe özel resimli 10 Kasım mesajlarını birkaç yöntem kullanabilirsiniz Bunların başında kuşkusuz kısa mesaj yani SMS'ler geliyor. Bunun dışında Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr ya da WhatsApp uygulaması üzerinden gönderebilirsiniz.

10 Kasım mesajları

- Bugün 10 Kasım, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. yıl dönümü. Ata’yı saygıyla anıyoruz…

- Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vatanı ve milleti adına yaptığı büyük işler için şükranla anıyor, manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum. Ruhu şad olsun.

- Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 75. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum.

- Her geçen yıl, her geçen gün, her geçen saat, seni daha fazla özlüyoruz. Yine 10 Kasım günü büyük seni anıyoruz. Ruhun şad olsun Atam.

- Sen yalnızca Türk milletinin değil, dünya üzerindeki ezilmiş milletlerinde önderi oldun. Çünkü onlar, seni örnek alarak bağımsızlıklarını kazandılar.

YORUMLAR
  Ünlüler hain saldırıya isyan etti!
Ünlüler hain saldırıya isyan etti!