Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Sarpsborg 2-3 Beşiktaş Maç Özeti

A24.com.tr » spor » Sarpsborg 2-3 Beşiktaş Maç Özeti
Sarpsborg 2-3 Beşiktaş Maç Özeti

UEFA Avrupa Ligi temsilcilerimizden Beşiktaş, deplasmanda grup ikincisi Sarpsborg'a konuk oldu. Temsilcimiz 2-0 yenikken mücadeleyi 3-2 kazandı.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Sarpsborg - Beşiktaş maçı nefesleri kesti. İşte zafer gecesiyle ilgili ayrıntılar...

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda aldığı 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 de yenilgiyle 4 puan toplayıp sonuncu sırada yer alan temsilcimiz Beşiktaş, 4 maçta aldığı 5 puanla ikinci sırada bulunan Sarpsborg'a konuk oldu.

Siyah beyazlılar mücadeleden galibiyetle ayrıldı ve üst tur şansını son maça taşıdı.

MAÇIN AYRINTILARI

Beşiktaş Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında 2-0 geriye düştüğü maçta Sarpsborg'u 3-2 mağlup etti ve gruptan çıkma şansını devam ettirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında Beşiktaş kalesinde hiç beklemediği iki gol gördü. Maçın henüz 1. dakikasında Sarpsborg Rashad Muhammed ile 1-0 öne geçti. Bu golden 5 dakika sonra ise Heintz skoru 2-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Beşiktaş oyundaki üstünlüğü eline geçirdi. Önce 62. dakikada Lens'in attığı şık golle farkı 1'e indiren siyah beyazlılar ardından 58. dakikada Larin'in yerine oyuna dahil olan Vagner Love'un golü ile skora 2-2'lik eşitliği getirdi.

76. dakikada Sarpsborg Mortensen ile golü buldu ancak maçın hakemi ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

Maçta son sözü Jeremain Lens söylerken Hollandalı yıldız attığı golle hem 3 puanı getirdi hem de Beşiktaş'ı grupta 7 puanla 2. sıraya taşıdı.

Gruptaki diğer karşılaşmada Malmö ile Genk 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçların ardından Beşiktaş, gruptan çıkma şansını sürdürdü.

İLK 11'LER:

Sarpsborg: Vasyutin, Horn, Tamm, Thomassen, Tveita, Halvorsen, Lund-Nielsen, Heintz, Zachariassen, Muhammed, Mortensen.

Beşiktaş: Karius, Adriano, Necip, Vida, Caner, Oğuzhan, Dorukhan, Ljajic, Mustafa Pektemek, Lens, Larin

MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler