Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Kayserispor - Fenerbahçe maçında ilk 11'ler belli oldu

A24.com.tr » spor » Kayserispor - Fenerbahçe maçında ilk 11'ler belli oldu
Kayserispor - Fenerbahçe maçında ilk 11'ler belli oldu

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşıyor.

 M.Ö.KAYSERİSPOR: Lung, Lopes, Kucher, Sapunaru, Kana Bıyık, Şamil, Mensah, Deniz Türüç, Chery, Umut, Kravets

M.Ö.: Süper Lig tarihinde Kayserispor'u deplasmanda altı kez yenen Fenerbahçe (3B 4M), bu galibiyetlerin hiçbirinde GOL yemedi.

M.Ö.: Fenerbahçe ile Süper Lig'de oynadığı son 14 maçın sadece ikisini kazanabilen Kayserispor (3B 9M), bu galibiyetleri son dört karşılaşmada aldı (1B 1M).

M.Ö.Kayseri'de ilk 11'ler belli oldu.

M.Ö.FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Neustadter, Serdar Aziz, Hasan Ali, Jailson, Tolgay, Mehmet Ekici, Dirar, Ayew, Soldado

M.Ö.: Bu sezon Süper Lig maçlarının ilk yarılarında en az GOL atan takım Kayserispor (4).

M.Ö.: Süper Lig'de oynadığı son dört maçtan beraberlikle ayrılan Kayserispor'un, lig tarihinde daha uzun sadece bir serisi var (Mart 2005-Nisan 2005 arasında altı beraberlik).

M.Ö.: Kayserispor ile oynadığı son beş Süper Lig maçında 13 GOL yiyen Fenerbahçe, daha önceki 16 karşılaşmada kalesinde aynı sayıda GOL görmüştü.

M.Ö.: Kayserispor'un Süper Lig tarihinde aldığı en farklı iç saha yenilgisi, geçen sezon Fenerbahçe karşısında geldi (0-5).

M.Ö.İyi akşamlar değerli futbolseverler! Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın perdesi Kayseri'de açılıyor. Fenerbahçe'nin İstikbal Mobilya Kayserispor'a konuk olacağı maçın canlı anlatımıyla karşınızda olacağız.

M.Ö.: Teknik direktörlük kariyerinde Fenerbahçe ile karşılaştığı 24 Süper Lig maçının sadece ikisini kazanan Hikmet Karaman (3B 19M), bu iki galibiyeti de deplasmanda aldı.

M.Ö.: Fenerbahçe formasıyla ilk golünü geçen hafta Göztepe'ye atan Victor Moses, Aralık 2009'dan (Crystal Palace formasıyla Championship'te Barnsley ve Ipswich'e) bu yana üst üste iki lig maçında rakip fileleri havalandıramıyor.

M.Ö.: Son dört Süper Lig maçında iki GOL atan Kayserisporlu Cristian Sapunaru, daha önceki toplam 42 lig karşılaşmasında GOL sevinci yaşayamamıştı.

M.Ö.: Bu sezon Süper Lig'de yediği gollerin en büyük bölümü ceza sahası dışından olan takım Fenerbahçe (%26 – 7/27). Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Kayserispor'un Fenerbahçe'ye attığı üç golün ikisi ceza sahası dışından gelmişti.

 

KAYSERİSPOR - FENERBAHÇE

STAT: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı
HAKEM: Alper Ulusoy
SAAT: 20.30
YAYIN: beIN SPORTS

İLK 11'LER

KAYSERİSPOR: Lung, Lopes, Kucher, Sapunaru, Kana Bıyık, Şamil, Mensah, Deniz Türüç, Chery, Umut, Kravets
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Neustadter, Serdar, Hasan Ali, Jailson, Tolgay, Mehmet Ekici, Ayew, Dirar, Soldado
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler