Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Galatasaray Beşiktaş maç biletleri ne zaman satışa çıkıyor | GS BJK bilet fiyatları ne kadar?

A24.com.tr » spor » Galatasaray Beşiktaş maç biletleri ne zaman satışa çıkıyor | GS BJK bilet fiyatları ne kadar?
Galatasaray Beşiktaş maç biletleri ne zaman satışa çıkıyor | GS BJK bilet fiyatları ne kadar?

Süper Lig'in 31. haftasında şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçta Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Peki Galatasaray Beşiktaş maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Galatasaray Beşiktaş maç biletleri ne zaman satışa çıkacak? Galatasaray Beşiktaş maçı bilet fiyatları ne kadar? Galatasaray Beşiktaş maçı biletleri genel satış ne zaman?

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kızıştı. Başakşehir'in peş peşe yaşadığı puan kayıpları Galatasaray ve Beşiktaş'ı yarışta iyice iddialı hale getirdi. Kalan 4 haftanın en önemli maçlarından birisi olan derbi maçı, belki de şampiyonluk yolunda önemli bir düğümü çözecek. Ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş 5 Mayıs Pazar günü Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇI BİLET AL (TIKLAYINIZ)

BİLETLER SATIŞA ÇIKIYOR

Kombine sahipleri gidemeyecekleri maç için kombinesine ait olan koltuğu tek maçlık olarak satılması için kulübümüze devredebilirler. Kulübümüze devretmiş olduğunuz kombinenize ait koltuğunuz bilet olarak satıldığı takdirde (masraflar hariç) bilet gelirinin %60’ı 2019-2020 Futbol sezon kombine alımında indirim olarak uygulanacaktır.

Bilet satışları, 2 Mayıs Perşembe günü saat 11:00’da GS Bonus kart ve GS Mobile sahiplerine öncelikli olup, 3 Mayıs Cuma günü saat 11:00’da sadece GS Logolu passolig kartlarına 4 Mayıs Cumartesi saat 19:00’dan sonra Beşiktaş kartı dışında tüm passolig kartlara satış yapılacaktır.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI BİLETLERİ TÜKETTİ

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbide siyah-beyazlı taraftarlar için satışa sunulan biletler tükendi.

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, siyah-beyazlı takımın 5 Mayıs Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maça taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.

Açıklamada 150 lira fiyatla satışa sunulan biletlerin 10 dakikada tükendiği belirtildi.

DERBİNİN İDDİA ORANLARI BELLİ OLDU

Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak Galatasaray-Beşiktaş mücadelesinin İddaa oranları açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre; Galatasaray'ın oranı 1.85 olarak belirlendi. Derbide beraberlik için 3.10 oran açılırken Beşiktaş'ın galibiyeti için açılan miktar 2.90 oldu.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren derbi 5 Mayıs Pazar günü 19:00'da oynanacak. Galatasaray - Beşiktaş maçı Bein Sports canlı olarak yayınlanacak.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler