Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Fenerbahçe'de ilk transfer gerçekleşiyor

A24.com.tr » spor » Fenerbahçe'de ilk transfer gerçekleşiyor
Fenerbahçe'de ilk transfer gerçekleşiyor

Süper Lig'i şampiyon Galatasaray'ın ardından 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de transfer sezonu erken açıldı. 33 yaşındaki Skrtel'i göndermeye hazırlanan Fenerbahçe'de Ndiaye gündemde.

Şampiyonluğu ve Türkiye Kupası'nı son anda kaptıran Fenerbahçe'de transfer sezonu erken açıldı. Defansın önemli isimlerinden Martin Skrtel'ın Rangers ile anlaşmaya varması durumunda Aykut Kocaman'ın listesinde iki önemli isim var.

SKRTEL FENERBAHÇE'DEN AYRILIYOR

Fenerbahçe’nin İskoç ekibi Glasgow Rangers ile Martin Skrtel transferi konusunda anlaşmaya vardığı iddia edildi.

The Sun gazetesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe, Martin Skrtel için Rangers’ın yaptığı 3.5 milyon Euro’luk teklifi kabul etti.

3 Yıllık sözleşme

Rangers’ın, Martin Skrtel ile yaptığı görüşmelerin de olumlu geçtiği ve Slovak stoperle 3 yıllık sözleşme imzalanacağı kaydedildi. Haberde; Skrtel’in eski takım arkadaşı olan ve Rangers’ın teknik direktörlüğüne getiren Steven Gerrard’ın, bu transferde büyük rol oynadığı belirtildi.

Fenerbahçe’ye 2016 yılında 6 milyon euro bedelle gelen 33 yaşındaki Slovak savunmacı Skrtel, bu sezon 30 maçta 3 gol attı ve 1 asist yaptı. Tecrübeli stoperin sözleşmesi 2019 yılında sona erecek.

FENERBAHÇE'DEN İKİ BOMBA BİRDEN

Sezonun sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe transfer için resmi görüşmelere başlıyor. Daha önce menajeri ile temasa geçilen Stoke City'de forma giyen Galatasaray'ın eski oyuncusu Ndiaye'nin menajeri ile görüşme yapılmıştı. Şimdi ise kulübü Stoke City ile görüşülecek. Görüşme İngiltere'de gercekleşecek. Fenerbahçe'nin Badou Ndiaye transferinde önemli bir avantajı var. O da takımı küme düştüğü taktirde bedelsiz kiralanabiliyor olması.

Ndiaye için ücret ödenmeyecek

Stoke City de küme düştüğü için Fenerbahçe, bu kiralama işlemini bedelsiz yapabilecek. Sadece Ndiaye'nin ücreti karşılanacak. Fenerbahçe'nin bir diğer hedefi ise Porto ile sözleşmesi sona eren İspanyol stoper Ivan Marcano... Marcano'nun Beşiktaş ile de adı geçmişti.

Defansın ilacı Ivan Marcano

Fenerbahçe Marcano'yu imza parası ödeyerek kadrosuna katacak. 31 yaşındaki İspanyol stoper hava topları kadar ayağına hakim olmasıyla da tanınıyor. Marcano'nun, Kocaman'ın da istediği bir isim olduğu belirtiliyor. (Takvim)

AYKUT KOCAMAN'IN TRANSFER PLANLAMASI!

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın göreve devam edip etmeyeceği 3 Haziran'da yapılacak seçimlerden sonra belli olacak. Mevcut başkan Aziz Yıldırım'ın kazanması halinde Kocaman ile devam edeceği gelen bilgiler arasında. Diğer aday Ali Koç'un ise Kocaman'a duyduğu saygıyı sıklıkla dile getirmesine rağmen, devam edip etmeme konusunda renk vermemesi dikkat çekiyor. Ancak tecrübeli hoca, seçimden bağımsız gelecek yıl da takımda kalacakmış gibi çalışmalarına devam ediyor. Kocaman, takımın sezon öncesi hazırlığıyla ilgili planları yapıp kulüp yetkililerine teslim etti. Aykut Kocaman'ın kesinlikle 'yeniden yapılanma' yanlısı olmadığı, mevcut kadronun üzerine yapılacak birkaç rötuşun şampiyonluk için yeterli olacağına inandığı öğrenildi.

3 bölgeye çok acil takviye istiyor

Kocaman'ın 3 bölgeye aciliyetle takviye yapılmasını istediği bildirildi. Bu bölgelerin ilki stoper... Neto'nun opsiyonunu kullanmayacak olan sarı-lacivertlilerde Neustadter ve Skrtel'in yanına bir oyuncu daha aranıyor. İkinci takviyenin yapılacağı bölge ise Mehmet Topal ve Souza ikilisinin bulunduğu orta alan. Tecrübeli çalıştırıcı buraya 2 oyuncu talep etti. Acil olarak tanımlanan üçüncü bölge ise sol açık... Valbuena'dan memnun olmayan Kocaman, Aatif'ın üzerinde bir oyuncunun bulunmasını talep etti. F.Bahçe teknik direktörü, bu oyuncuyu, "Skora katkı sağlayabilen" olarak tarif etti.

WANAMAKER'E SÜRPRİZ TALİP!

Geçtiğimiz sezon Darüşşafaka'da forma giyen ve sezon başında Fenerbahçe Doğuş'a transfer olan Brad Wanamaker, hem ligde hem de EuroLeague'de gösterdiği başarılı performans ile tüm takımların dikkatini çekmeyi başardı.

Amerikalı basketbol yazarı David Pick'in iddiasına göre Barcelona, Fenerbahçe Doğuş ile sözleşmesi sezon sonu bitecek Wanamaker için resmi teklifini sundu.

Pick'in haberine göre başarılı basketbolcuya Katalan ekibinin 1.7 milyon Euro teklif sunduğu iddia edildi.

Fenerbahçe cephesinin ve Amerikalı savunmacının bu transfer teklifine ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Brad Wanamaker, bu sezon Fenerbahçe Doğuş formasıyla 11.3 sayı, 3.8 asist ortalamaları ile oynadı.

NEUSTADTER'E TEKLİF YAĞIYOR

Rangers'in Skrtel'i istemesinin ardından Fenerbahçe'nin bir diğer savunmacısı Neustadter'e de tekliflerin geldiği öğrenildi. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Neustadter'i Rusya ve Almanya'dan takımların istediği bildirildi. Ülkesindeki Dünya Kupası sonrası transferiyle ilgili kesin kararını verecek olan Neustadter'in nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Finansal Fair Play anlaşması çerçevesinde sarı- lacivertli kulüp zararını bu sezon sıfırlamak zorunda. Bu yüzden de futbolcu satışı yapılabilir. (Takvim)

AHMET MUSA BOMBASI...

Fenerbahçe'de yeni sezonun ilk transfer bombası! Sarı Lacivertli takım bonservisi Leicester City'de olan ve sezonun ikinci yarısında CSKA Moskova'da forma giyen Ahmed Musa için Dünya Kupası sonrasında resmi teklifte bulunacak. Rus basınına yansıyan haberlerde, sarı lacivertli yönetim Dünya Kupası'nda Nijeryalı forvetin performansını yakından takip edecek.

Leicester City'de bu sezon gözden çıkarıldıktan sonra ligin ikinci yarısında CSKA Moskova'ya kiralanan Ahmed Musa'nın yeni sezonda da takımda olması bekleniyor. Bu gelişmeler üzerine harekete geçen Fenerbahçe yönetiminin Dünya Kupası transferi sonrasında görüşmelerden sonuç alması bekleniyor. (Sözcü)
 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler