Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Bayern Münih-Beşiktaş maçı saat kaçta oynanacak? Bayern Münih-Beşiktaş maçı canlı izleme

A24.com.tr » spor » Bayern Münih-Beşiktaş maçı saat kaçta oynanacak? Bayern Münih-Beşiktaş maçı canlı izleme
Bayern Münih-Beşiktaş maçı saat kaçta oynanacak? Bayern Münih-Beşiktaş maçı canlı izleme

Şampiyonlar Ligi'de Alman devi Bayern Münih ile karşılaşacak olan Beşiktaş hazırlıklarını tamamlarken maç saati bekleniyor. Almanya'daki dev kapışma TSİ kaçta oynanacak? Bayern-Beşiktaş canlı izleme.

Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor. Allianz Arena'da Bayern Münih ile kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş, ilk maçtan avantajlı skorla dönmek istiyor.

Bayern Münih - Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Bayern Münih - Beşiktaş maçı TRT 1'den canlı ve şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Bayern Münih - Beşiktaş maçının canlı anlatımını ise Fotospor.com canlı anlatım merkezinden takip edebilirsiniz.

Bayern Münih - Beşiktaş maçının rövanşı ise 14 Mart Çarşamba günü Vodafone Park'ta oynanacak.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde para bastı

Ayak bastı parası olarak 12.7 milyon Euro’yu kapan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi gruplarını 4 galibiyet ve 2 beraberlikle tamamlayarak 7 milyon Euro’luk performans gelirini de elde etti.

Son 16 primi olarak 6 milyon Euro’yu kazanan Şenol Güneş’in öğrencileri, ek olarak 25 milyon Euro da pazarlama gelirini almaya hak kazandı. Beşiktaş, hepsi toplandığında ikinci tura uzanan serüvende 50.7 milyon Euro’yu (230 milyon TL) cebine koydu.

Bayern Münih - Beşiktaş maçını Ovidiu Hategan yönetecek

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda mücadele eden Beşiktaş'ın Bayern Münih ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu.

Fussball Arena'da 20 Şubat Salı günü saat 22.45'te başlayacak karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Ovidiu Hategan yönetecek. Ovidiu Hategan'ın yardımcılıklarını Octavian Şovre ile Sebastian Gheorghe yapacak. Radu Ghinguleac'ın 4. hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Istvan Kovacs ve Sebastian Coltescu olacak. 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler