Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

MTM araştırdı, spor gündemini onlar belirledi

A24.com.tr » spor » MTM araştırdı, spor gündemini onlar belirledi
MTM araştırdı, spor gündemini onlar belirledi

MTM Medya Takip Merkezi spor gündeminde 17-23 Temmuz tarihleri arasında basında yaptığı haber takibi sonucunda Türk futbolunun en'lerini belirledi. İşte MTM'nin yaptığı araştırmanın detayları.

İşte MTM'nin yaptığı araştırmaya göre 17 - 23 Temmuz 2017 tarihleri arasında futbol dünyasında en çok 'onlar' konuşuldu... 

 

FUTBOLCULAR

MTM'nin 17-23 Temmuz tarihleri arasında futbol gündemi için yaptığı araştırmanın 'futbolcular' kategorisinde Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder 310 haberle zirvede. Hollandalı yıldızın takımdan gönderiliş şekli ve sonrasında alınan Östersunds mağlubiyeti, Sneijder'in gönderilmesinin yalnış bir karar olduğu yönünde yorumlara neden olmuştu.

Listenin ikinci sırasında yine eski bir Galatasaraylı futbolcu var. Çin Ligi'nde top koşturan Milli futbolcu Burak Yılmaz'ın adı Trabzonspor ile anılmaya başlanınca, Yılmaz 309 habere konu oldu.

'Futbolcular' kategorisine Galatasaraylı futbolcular damga vurdu. Sarı-Kırmızılılar'ın emektar futbolcusu Sabri Sarıoğlu da yine gönderiliş biçimiyle 17-23 Temmuz tarihleri arasında en çok konuşulan isimlerden biri oldu.

 

KULÜP YÖNETİCİLERİ

Türk futbolunda, futbolcular kadar popüler bir diğer isim olan 'Kulüp Yöneticileri' kategorisinde de rekabet söz konusu. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın zirvedeki yerini koruduğu listede, aldığı ve gönderdiği oyuncularla adından sıkça söz ettiren Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 2780 haberle ikinci sırada.

 

 

SPOR KULÜPLERİ

Spor Kulüpleri kategorisinde İstanbul'a art arda indirdiği uçaklarla Galatasary zirvenin adı. 1524 habere konu olan Sarı-Kırmızılılar, transfer haberlerine konu olduğu kadar UEFA Avrupa Ligi'nde köy takımına elenerek de gündeme gelmeyi başardı.

Galatasaray'ın ardından ikinci sırada Şampiyon Beşiktaş var. Siyah-Beyazlılar, savunmanın önemli ismi Marcelo'yu Lyon'a göderip yerine Real Madrid'in dünyaca ünlü stoperi Pepe'yi renklerine katarak büyük sükse yaptı.

Listenin 3. sırasında yer alan Fenerbahçe, Hatem Ben Arfa ve Gabigol gibi önemli isimleri takıma kazandırmak için gösterdiği gayretle 1297 habere konu oldu.

 

 

TEKNİK DİREKTÖRLER

Teknik Direktörler kategorisinde Galatasaray taraftarıyla arasına mayın döşeyen Hırvat teknik adam Igor Tudor var. Avrupa Ligi'nde alınan hezimetin bir numaralı sorumlusu olarak gösterilen Tudor, 421 habere konu oldu.

Listede Tudor'un en yakın takipçisi Fatih Terim, Alaçatı'da yaşanan kavgayla gündeme gelen Terim, üzerinde oluşan baskının ardından geçtiğimiz gün istifa kararı aldığını açıkladı.

 

 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler