Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Galatasaray 1-1 Östersunds geniş maç özeti video

A24.com.tr » spor » Galatasaray 1-1 Östersunds geniş maç özeti video
Galatasaray 1-1 Östersunds geniş maç özeti video

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2'nci ön eleme turu maçında, ilk maçı 2-0 kaybettiği İsveç'in Östersunds takımını Türk Telekom Stadı'nda ağırlayacak. İşte maçın yayınlanacağı kanal...

Avrupa'daki temsilcilerinizden Galatasaray, ilk maçta sürpriz bir şekilde 2-0 yenildiği Östersunds'la bu akşam karşı karşıya geliyor. Sneijder'in gönderilmesinden sonra çalkantılı günler geçiren sarı kırmızılılarda  hedef mutlak galibiyet.

Sarı-Kırmızılı ekip, Östersunds karşılaşması ile beraber 520 gün sonra ilk kez taraftarının önünde bir Avrupa Kupası maçına çıkacak. Türk Telekom Stadyumu’ndaki son Avrupa karşılaşmasını 18 Şubat 2016 tarihinde Lazio karşısında oynayan Galatasaray, Finansal Fair Play (FFP) kurallarına uymadığı gerekçesiyle geçen sezon UEFA organizasyonlarından men edilmişti.

Ayrıca Cim Bom, bugün oynayacağı karşılaşmayla birlikte Avrupa Kupaları’ndaki 271. maçında mücadele edecek.

BELHANDA İLK RESMİ MAÇINA ÇIKIYOR

Galatasaray’ın İsveç’te geçen hafta oynadığı ilk maçta sakatlığı sebebiyle Östersunds karşısında forma giyemeyen Younes Belhanda, problemini atlattı.

Rövanş öncesinde yapılan takım çalışmalarında yer alan Faslı futbolcu, bu akşam Igor Tudor’un en önemli kozlarından birisi olacak. Tecrübeli futbolcunun bu karşılaşmada görev yapacak olmasıyla birlikte takımın bir diğer yeni transferi Gomis’in de hücum hattında daha fazla pozisyon olması bekleniyor.

İLK 11'LER

GALATSARAY: Muslera, Linnes, Ahmet, Maicon, Carole, Tolga, Selçuk, Sinan, Belhanda, Yasin, Gomis.

ÖSTERSUNDS: Östersunds: Keita, Mukiibi, Papagiannopoulos, Pettersson, Mensah, Nouri, Bachirou, Widgren, Ghoddos, Sema, Gero

GALATASARAY ÖSTERSUNDS MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray ve Östersunds arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçı bugün saat 20.30’da Türk Telekom Arena stadında oynanacak. Maç Smart Spor’dan yayınlanacak.

GALATASARAY ÖSTERSUNDS MAÇINI YAYINLAYAN YABANCI KANALLAR

Galatasaray Östersunds maçı Türkiye harici ülkelerde aşağıdaki kanallarda yayınlanacak. Maç saati yakınlaştıkça yurt dışında yaşayan izleyicilerimiz için farklı kanallar listeye eklenebilir.

Avusturya DAZN
Almanya DAZN
İsveç EuroSport Nordic
İsviçre DAZN

MAÇ ÖZETİ


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler