Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Başakşehir Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

A24.com.tr » spor » Başakşehir Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Başakşehir Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'e Bursaspor galibiyetiyle başlayarak moral depolayan Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Sevilla ile karşılaşıyor. Başakşehir Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

 Spor Toto Süper Lig'e güzel bir başlangıç yapan Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi gruplarına katılabilmek adına İspanya'nın dev kulüplerinden Sevilla'yı saf dışı bırakmak istiyor. Sevilla son yıllarda avrupada gösterdiği başarı ile göz doldururken Başakşehir ise ligde yakaladığı büyük ivmeyi avrupaya taşımak istiyor. Peki Başakşehir Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

BAŞAKŞEHİR SEVİLLA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında Medipol Başakşehir, Sevilla'yı ağırlıyor. 16 Ağustos Çarşamba günü Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak Başakşehir - Sevilla maçı TSİ 21.45'te başlayacak. Başakşehir - Sevilla maçı Tivibu Spor1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

MAÇ TİVİBUSPOR'DA YAYINLANACAK - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAŞAKŞEHİR'İN RAKİBİ SEVİLLA

Medipol Başakşehir, Club Brugge'u eleyerek Şampiyonlar Ligi play off turuna kalmayı başardı. Kura çekiminde Başakşehir'e İspanyol Sevilla çıktı. Başakşehir'in rakibi Sevilla, Avrupa kupalarından epey başarılı takım. Sevilla, beş kez kazandığı Avrupa Ligi şampiyonluğu ile bu kupayı en çok kazanan takım ünvanını elinde bulunduruyor. Ve aynı zamanda 2013, 2014 ve 2015 yıllarında üstüste üç kez kazanarak bir ilke imza attı.

SEVİLLA'DAN TRANSFERE BU SEZON 60 MİLYON EURO

Transferde şu ana kadar 60 milyon avrodan fazla bonservis bedeli ödeyen Sevilla, yeni sezon öncesi kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdi. Takımı Arjantinli çalıştırıcı Eduardo Berizzo'ya emanet eden Sevilla, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de sözleşmesi sona eren ve teknik direktör Pep Guardiola'nın kadroda düşünmediği eski oyuncusu Jesus Navas'ın yanı sıra 30 yaşındaki Nolito'yu 9 milyon avro bonservis ödeyerek renklerine bağladı.

İspanyol temsilcisi, Luis Muriel'i 20, Fenerbahçe'den renklerine bağladığı Danimarkalı stoper Simon Kjaer'i 13, Ever Banega'yı 9, Guido Pizarro'yu 6, Sebastien Corchia'yı ise 5 milyon avro karşılığında transfer etti.

İŞTE CLUB BRUGGE MAÇI GOLLERİ


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler