Saat: 15:10

Eskişehirspor'un başına geçen Yılmaz Vural, takımının Samsunspor ile oynadığı mücadelede oyuncular arasında çıkan gerginliğin ardından sahaya girerek oyuncusunun boğazını sıktı.
Türk futbolunun iki köklü ekibini karşı karşıya getiren mücadeleye Yılmaz Vural damga vurdu. Eskişehirspor'un Samsunspor'la oynadığı mücadelede oyuncular arasında çıkan gerginlik nedeniyle sahaya giren Vural, Semih Güler'in boğazını sıktı.
Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile Samsunspor arasında oynanan maçın 42. dakikasında oldukça ilginç anlar yaşandı.
Eskişehirspor'un 42. dakika itibarıyle 3-0 önde götürdüğü karşılaşmada Eskişehirsporlu futbolcular ile Samsunsporlu futbolcular arasında gerginlik yaşandı ve maçın hakemi de futbolcuların arasına girerek tansiyonu düşürmeye çalıştı.
SEMİH GÜLER'İN BOĞAZINA YAPIŞTI
Saha içerisindeki gerginliğin yatışmaması üzerine Eskişehirspor teknik direktörü Yılmaz Vural, yedek kulübesinde fırlayarak futbolcuların arasına girdi ve Eskişehirsporlu futbolcu Semih Güler'in boğazına yapıştı. Güler'i boğazından tutarak saha kenarına çıkartmaya çalışan Vural'ın bu hareketi günün en çok konuşulan olayları arasına girdi.