Saat: 10:47

Hırvatistan Milli Takımı'yla birlikte Rusya'da performansını iyice arttıran Domagoj Vida için bir çok kulüp teklif yapmaya hazırlanırken, Beşiktaş yıldız oyuncunun fiyatını belirledi.
Beşiktaş'ta sezonun ikinci yarısı kadroya dahil edilen Vida, Rusya'da gösterdiği performansla kendini ispatladı. Arjantin karşısında takımını sırtlayan isim olan Hırvat stoper için teklife hazırlanan takımlar 30 milyon euro'yu gözden çıkarmak zorunda.
Everton, Leicester City ve Liverpool'un ilgilendiği Hırvat stoper için şu ana kadar gelen en yüksek teklifin 18 milyon Euro olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlılar ise Vida'nın bonservisini 30 milyon Euro olarak belirledi. Başkan Fikret Orman'ın, oyuncuyu transfer etmek isteyen kulüplerle görüşmelerini sürdürdüğü, pazarlıklarda kapıyı bu rakamdan açtığı öğrenildi. Tosic'ten 4.5 milyon Euro bonservis bedelini kasasına koyan, Ricardo Quaresma'yı 8 milyon Euro'ya Çin'e göndermeye hazırlanan Beşiktaş, Vida'yı da 30 milyon Euro'dan satmayı başarırsa toplamda kasasına 228 milyon 360 bin TL koymuş olacak.
Hırvatistan ile Dünya Kupası'nda görev yapan Vida, gruplarda Nijerya, Arjantin, son 16 turunda ise Danimarka maçlarında toplamda 300 dakika görev yaptı.