Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Tudor'dan takıma izin jesti

A24.com.tr » spor » Tudor'dan takıma izin jesti
Tudor'dan takıma izin jesti

Süper Lig'de 3'te 3 yapan Galatasaray'da bayram havası yaşanıyor. Hırslı oyunuyla taraftarın ve Tudor'un yüzünü güldüren Sarı-Kırmızılı oyunculara, Tudor'dan 3 gün izin çıktı.

Galatasaray'da teknik direktör Tudor'dan futbolculara 3 günlük izin. Osmanlıspor'un ardından Sivasspor'u da farklı geçen oyuncularını tebrik eden Tudor, takıma 3 gün izin vererek aradaki buzları eritti.

Tudor, Galatasaray takımına 3 gün izin verdi. Sarı kırmızılılar, Antalyaspor maçı öncesinde ilk çalışmasını Salı akşamı yapacak. Tudor'un verdiği bu izin sonrasında Galatasaraylı futbolcular galibiyetin verdiği moralle tatile çıktı.

YENİ TRANSFERLERLE TAKIM KENDİNİ BULDU

Riekerink'in ardından göreve gelen ve hep çok eleştirilen Tudor, Östersunds hezimeti sonrası topun ağzına gelmişti. Fanatik'in haberine göre o süreçte sert şekilde eleştirilmesine rağmen "Yeni transferler geldikten sonra bizi görün" diyen Hırvat çalıştırıcı, sözünü tuttu. İlk iki haftada toplamda 7 gol atıp rakiplerini bozguna uğratan Tudor'un Galatasaray'ı, dün de Sivas'a acımadı.

Tolga Ciğerci'nin önderliğinde Yiğidolar'ı deviren Cim Bom, puanını 9'a çıkarttı ve milli araya süper girdi. Sivasspor galibiyetiyle birlikte İgor Tudor da ligdeki galibiyet serisini 7 maça çıkarttı. Geçen sezon son 4 maçı kazanan Galatasaray, bu sezon da 3'te 3 yaparak seriyi devam ettirdi.

3 MAÇTA 10 GOL

Tudor, son olarak Mircea Lucescu'nun yakaladığı bu başarıya ulaşmış oldu. Luce, 2001-2002 sezonunda 7 maçlık seri yakalamıştı. Tudor'un hedefi, milli aradan sonra bu seriyi devam ettirmek ve geliştirmek. Aslan'ın Tudor yönetiminde en dikkat çeken özelliği ise gol sayısının zirve yapması. Cim Bom bu sezon 3 lig maçında rakip fileleri 10 kez sarstı.
 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler