Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Trezeguet'nin yeni takımı belli oldu

A24.com.tr » spor » Trezeguet'nin yeni takımı belli oldu
Trezeguet'nin yeni takımı belli oldu

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Kasımpaşa'nın Mısırlı futbolcusu Trezeguet, Çek ekiplerinden Slavia Prag'a transfer oluyor.

Miroslav Stoch'un da Çekya ekiplerinden Slavia Prag, Kasımpaşa'da forma giyen Trezeguet'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

23 yaşındaki Mısırlı futbolcu sağlık kontrolünden geçmek üzere Prag'a gitti.

Çekya temsilcisi Slavia Prag, Kasımpaşa'nın Mısırlı futbolcusu Trezeguet'nin (Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan) transferi için lacivert-beyazlı kulübe bonservis bedeli olan 5 milyon Euro'yu ödemeyi kabul etti.

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, yaptığı açıklamada, Slavia Prag Kulübünün, Mısırlı futbolcunun serbest kalma bedeli olan 5 milyon Euro'yu ödemeyi kabul ettiğini söyledi.

Lacivert-beyazlı kulübün başkan vekili Öksüz, Trezeguet'yi kadrolarında tutmaya çalıştıklarını anlatarak, "Bu transfer bizim rızamın dışında gerçekleşti. Serbest kalma maddesini ödemeyi kabul ettikleri için, bizim elimizde olan bir şey değil." ifadelerini kullandı.

Slavia Prag Kulübü, sağlık kontrolünün ardından Mısırlı futbolcuyla anlaşması durumunda transferi açıklayacak.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler