Saat: 16:27

Trabzonspor'da Sefa Yılmaz ile Carl Medjanı'nin sözleşmeleri karşılıklı olarak fesih edildi.
Süper Lig'de ilk sıraları hedefleyen Trabzonspor'da iki önemli isimle yollar ayrıldı. Bordo-Mavililer'de teknik patron Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği Sefa Yılmaz ile Carl Medjani'nin sözleşmeleri fesih edildi.
Trabzonspor, bu yılın ocak ayında kadrosuna kattığı Carl Medjani ve geçtiğimiz sezon sırasıyla Alanyaspor ile Gaziantepspor'a kiraladığı Sefa Yılmaz'ın sözleşmelerinin feshedildiğini duyurdu.
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platfornu'na gönderilen bildirimde, "Şirketimiz ile profesyonel futbolcular Sefa Yılmaz ve Carl Medjani arasındaki mevcut sözleşmelerimiz karşılıklı olarak feshedilmiştir." ifadeleri yer aldı.
Carl Medjani geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasını 13 lig maçında giyerken, Sefa Yılmaz ise 2014 yılında transfer olduğu bordo-mavililerle çıktığı 55 resmi maçta 9 gol ve 4 asiste imza atmıştı.