Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Sneijder Katar Ligi'ne transfer oldu

A24.com.tr » spor » Sneijder Katar Ligi'ne transfer oldu
Sneijder Katar Ligi'ne transfer oldu

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Nice'e transfer olan Sneijder, burada aradığını bulamayınca Katar Ligi ekiplerinden Al-Gharaffa’ya transfer oldu.

Fransa temsilcisi Nice'te istediği forma şansını bulamayan Wesley Sneijder'in son adresi Katar Ligi ekiplerinden Al-Gharaffa oldu.

Bir dönem Galatasaray’da da forma giymiş olan Hollandalı oyuncu Wesley Sneijder, Katar yolcusu. 33 yaşındaki futbolcu, Hollanda’da bir televizyona yaptığı açıklamada Katar ligi ekiplerinden Al-Gharaffa’ya transfer olduğunu belirtti.

İHA'nın haberine göre; Galatasaray macerasını Nice transferi ile sonlandıran, Hollandalı oyuncu Fransız ekibinde forma şansı bulamayarak istenilen performansı verememişti. Deneyimli futbolcu, Nice’ten Katar ligi ekiplerinden Al-Gharaffa’da forma giyeceğini duyurdu.

Wesley Sneijder’in forma giyeceği Al-Gharaffa takımının başına kısa süre önce Bülent Uygun getirilmişti.

Al-Gharaffa Teknik Dİrektörü Bülent Uygun ise , AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Sneijder ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardık. Pazar günü özel uçakla Fransa’dan Katar’a gelecek." dedi.
Sneijder’in dünyanın en iyi 10 numaralarından biri olduğunu belirten Uygun, "Kalite anlamında ve futbol mantalitesi olarak Katar’a büyük güç verecektir." ifadesini kullandı.

"Sneijder’e Çin’den ve ABD’den de teklifler vardı"

Bülent Uygun, daha önce Galatasaray’da 4,5 sezon forma giyen Wesley Sneijder’e, başka ülkelerden de ciddi teklifler olduğunu ancak Hollandalı oyuncunun tercihini Katar’dan yana kullandığını ifade etti.

Uygun, 2022 Dünya Kupası’nın Katar’da düzenlenecek olmasının da Sneijder’in tercihini etkilediğini aktararak şöyle konuştu:

"Sneijder, Katar’a gelmek için çok istekliydi. Çin ve ABD’den aldığı teklifleri kabul etmedi. Sneijder, yaptığımız görüşmede, ’Orta Doğu’nun en güzel ülkesinde oynamak benim için büyük mutluluk olacaktır. Farklı bir kıtada idol olmak istiyorum.’ dedi." 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler