Saat: 09:20

Galatasaray'da kalıp kalmayacağı merak konusu olan Wesley Sneijder'den taraftara sevindirici haber geldi. Hollandalı yıldız, gelecek sezon da sarı kırmızılı formayı giyeceğini açıkladı.
Belhanda transferinin ardından takımdan gönderileceği konuşulan ve camiayı karıştıran Wesley Sneijder kriziyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Taraftarların büyük bir kısmını heyecanlandıracak gelişmeyi Hollandalı yıldız oyuncu sosyal medyadan açıkladı.
“Gidecek mi, kalacak mı, kime gidecek, nasıl kalacak” soruları arasında duruma yeni bir katman ekleyen Wesley Sneijder, Twitter hesabından bir videoyla yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Harika haber! Galatasaray nihayet sağlık kontrolüne girmemi ve Florya’da antrenmanlara başlamamı istedi.”
Bu noktadan sonra Sneijder konusundaki yeni gelişmeler merakla bekleniyor ancak Hollandalı’nın bu açıklaması takımda yüksek ihtimalle kalacağı anlamına da gelebilir.