Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Sivasspor 1-2 Beşiktaş Maç Özeti izle

A24.com.tr » spor » Sivasspor 1-2 Beşiktaş Maç Özeti izle
Sivasspor 1-2 Beşiktaş Maç Özeti izle

Süper Lig'in 29. haftasında Sivasspor sahasında Beşiktaş'ı ağırladı. Siyah beyazlılar maçın son dakikalarında Burak Yılmaz'ın harika golüyle maçı 2-1 kazandı ve zirve yarışını sürdürdü. İşte özet...

Spor Toto Süper Lig'de 29. haftanın kapanış maçında Demir Grup Sivasspor ile Beşiktaş karşılaştı. Sivas'taki karşılaşmayı konuk ekip 2-1 galip tamamladı.

Beşiktaş, 31. dakikada Domagoj Vida'nın golüyle öne geçti.

Bu dakikada Ljajic'in sağdan kullandığı kornerde arka direkte bekleyen Mirin'in vuruşunda top üst direkten oyun alanına döndü. Gökhan Gönül'ün tamamlamak istediği top, savunmanın müdahalesiyle altıpasa düştü. Pozisyonu takip eden Vida topu filelere gönderdi.

Çaykur Rizespor deplasmanında da ağları havalandıran Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Vida, bu sezon ligdeki gol sayısını 2'ye çıkardı.

Demir Grup Sivassporlu Fousseni Diabate, 45. dakikada attığı golle skoru eşitledi.

Bu dakikada Rybalka'nın kendi yarı alanından savunmanın arkasına gönderdiği uzun pasa hareketlenen Diabate; Medel ve Lens'ten kurtularak sağ çaprazdan ceza alanına girdi. Diabate'nin kaleciyle karşı karşıya pozisyonda çaprazdan vuruşunda Karius'a da çarpan top ağlarla buluştu.

İlk yarı 1-1 bitti.

Karşılaşmanın 87. dakikasında sahneye Burak Yılmaz çıktı. Tecrübeli golcü, bu dakikada frikikten kaydettiği golle skoru ilan etti.

Burak Yılmaz devre arasında transfer olduğu Beşiktaş formasıyla ligde çıktığı 11 maçta 9 gol attı.

Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Ligde üst üste beşinci galibiyetini elde eden teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, puanını 56'ya çıkardı; Medipol Başakşehir ve Galatasaray'ı takibini sürdürdü.

Demir Grup Sivasspor ise 35 puanda kaldı.

Sivasspor 1-2 Beşiktaş Maç Özeti (TIKLAYINIZ)


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler