Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

SAKARYA'DA AVRUPA SPOR HAFTASI COŞKUSU

A24.com.tr » spor » SAKARYA'DA AVRUPA SPOR HAFTASI COŞKUSU
SAKARYA'DA AVRUPA SPOR HAFTASI COŞKUSU

AVRUPA SPOR HAFTASI, KENTİ HAREKETLENDİREN EĞLENCE DOLU ETKİNLİKLER İLE KUTLANDI.

Avrupa Spor Haftası, her yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında geleneksel olarak Avrupa çapında düzenlenen “Aktif Ol” (Be Active) sloganı ile farklı spor aktiviteleriyle her yaştan ve statüden yüzlerce bireyi bir araya getirerek hareket bilincini arttıran önemli bir proje.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında bu sene Çark Caddesinde Futbol, Voleybol, Basketbol, Badminton, Floor Curling, Sokak Oyunları oynandı ve branş tanıtımları yapıldı.

Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı İlhan Şerif Aykaç, Antrenörler, Sporcular, Gençlik Liderleri, Gönüllü Gençler ve SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü öğrencileri de etkinliğe katıldılar.

Protokol ve Çark Caddesi esnaflarının katıldığı etkinlik tüm halk tarafından yoğun ilgi gördü. Esnaflar ile toplu olarak kültürfizik hareketleri yapıldı.

Çark Caddesi Etkinliği sonrasında Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün koordinesinde Kent Park'ta "Geleneksel Oyunlar Şenliği" düzenlendi. Halat çekme, Basketbol, Voleybol, Minyatür Kale Futbolu, Güreş, Cimnastik, Paraşüt Oyunu ve Sokak Oyunları oynanan etkinliğe aileler de yoğun katılım gösterdi. Yüz boyama sanatçısının dokunuşuyla yüzleri istediği gibi boyanan çocuklar doyasıya eğlendiler.

Avrupa Spor Haftası kapsamında Kent Park'ta düzenlenen etkinliğe; Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Gençlik Hizmetleri Müdürü Yavuz Çangır, Spor Şube Müdürü Özgür Aygün, SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nurgül Tezcan Kardaş, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri, SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü gönüllü öğrencileri, sporcular ve antrenörler de katılımıyla destek verdiler.

Etkinlik toplu fotoğraf çekimin ardından herkesin eğlenmekten yorulmasıyla sonra erdi.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler