Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Real Madrid - PSG maçı şifresiz kanalda mı? - Real Madrid- PSG maçını canlı izleme

A24.com.tr » spor » Real Madrid - PSG maçı şifresiz kanalda mı? - Real Madrid- PSG maçını canlı izleme
Real Madrid - PSG maçı şifresiz kanalda mı? - Real Madrid- PSG maçını canlı izleme

Şampiyonlar Ligi'nde erken final olarak gösterilen Real Madrid-PSG maçı için nefesler tutuldu. İspanya'daki dev kapışma şifresiz kanalda mı? Real Madrid - PSG maçını canlı izleme linli var mı?

Şampiyonlar Ligi'nde Avrupa'nın en güçlü iki ekibi Real Madrid ve PSG karşı karşıya geliyor. Bir çok otorite tarafından erken final olarak gösterilen Real Madrid - PSG maçı hangi kanalda saat kaçta başlayacak?  İşte Real Madrid-PSG maçı hakkında tüm merak edilenler...

Aralık ayında grup maçlarının sona ermesiyle birlikte verenin ardından Şampiyonlar Ligi'nde son 16 heyecanı dün oynanan Basel-Manchester City ve Juventus-Tottenham maçlarıyla başladı.

Devler Ligi'nde bu akşam ise (14 Şubat 2018) Real Madrid-PSG ve Porto-Liverpool maçları oynanacak.

REAL MADRID 2. TURA NASIL YÜKSELDİ?

Tottenham, Borussia Dortmung ve Apoel ile birlikte mücadele eden Real Madrid, 6 maç sonunda topladığı 13 puan puanla Tottenham'ın ardından 2. sırada yer aldı ve adını bir üst tura yazdırdı.

PARIS SAINT GERMAIN 2. TURA NASIL YÜKSELDİ?

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Bayern Münih, Celtic ve Anderlecht ile mücadele eden PSG, 6 maç sonunda 15 puan topladı.

Bayern Münih'in de 15 puan topladığı grupta Paris Saint Germain averajla liderlik koltuğuna oturdu.

REAL MADRID PSG MAÇI HANGİ KANALDA, KAÇTA?

Futbolseverler, Şampiyonlar Ligi son 16 turunun en dikkat çekici eşleşmelerinden biri olarak kabul edilen, Santiago Bernabau Stadı'nda oynanacak Real Madrid-Paris Saint Germain maçını saat 22.45'ten itibaren Tivibu Spor 2 kanalından canlı yayınla izleyebilecek. Maç, TRT'den şifresiz yayınlanmayacak.
 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler