Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

PSG, Neymar için kesenin ağzını açtı

A24.com.tr » spor » PSG, Neymar için kesenin ağzını açtı
PSG, Neymar için kesenin ağzını açtı

PSG'nin Neymar ısrarı sürüyor. Oyuncu için Barcelona'ya 3. kez teklif götüren Fransızlar, Brezilyalı oyuncu için 222 milyon euroyu gözden çıkardı.

Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi, en büyük transfer hayali olan Neymar konusunda ısrar etmeye devam ediyor.

Daha önce 3 kez Barcelona'ya teklif yapan Al-Khelaifi, bu kez gözünü kararttı.

AS'ın haberine göre; Neymar'ın babası ve aynı zamanda menajeri olan Neymar Santos Sr, hafta içinde Paris'e giderek, PSG Başkanı ile bir görüşme yapacak.

Barcelona'nın, Veratti'ye olan ilgisini koz olarak kullanmak isteyen PSG, Neymar'ın babası ile yapılacak görüşme sonrası Barcelona'nın kapısını bir kez daha çalacak.

Keza, her fırsatta Messi ile oynamaktan duyduğu memniyeti dile getiren, ancak artık lider olabileceği bir projede yer almak istediği belirtilen Neymar'ın, PSG'ye bu nedenle sıcak baktığı söyleniyor.

222 milyon Euro serbest kalma maddesi bulunan Neymar ve 100 milyon Euro piyasa değeri bulunan Veratti arasında gerçekleşebilecek olası takas senaryosunda, PSG'nin kasasından nasıl bir rakamın çıkacağı ise merak konusu. 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler