Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

MİNİKLER POTADA KAPIŞTI

A24.com.tr » basketbol » MİNİKLER POTADA KAPIŞTI
MİNİKLER POTADA KAPIŞTI

2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Minik Erkeler –A Basketbol 2. Küme Maçlarında Atatürk Spor Salonunda yapılan müsabakaların ardından Şampiyonlar belli oldu.

Kıran kırana geçen mücadeleler sonunda Özel Sakarya Üniversitesi Vakfı İlkokulu ve Özel Bahçeşehir İlkokulu finale kaldı. Çekişmeli geçen Final maçı sonrası Özel Sakarya Üniversitesi Vakfı İlkokulu 50-51 skorla turnuvayı Şampiyon olarak tamamladı.

Final maçı sonrası konuşma yapan, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ; “Değerli Öğretmenlerimiz, hakem kardeşlerimiz, değerli sporcu aileleri ve sevgili çocuklar. Öncelikle sizleri saygıyla selamlıyor, katılımlarınızdan dolayı hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Kazananları ayrıca tebrik ediyorum.

Değerli velilerimiz, Sevgili sporcularımız kıymetli misafirler 2022- 2023 eğitim öğretim yılı Okul Sporları sezonumuzu az önce oynanan Minik Erkekler A Basketbol 2. Küme finaliyle tamamlamış bulunmaktayız. Eğitim öğretim yılı boyunca Okul Sporlarına katılımlarından dolayı tüm okullarımıza teşekkür ediyorum.

Bütün okul idarecilerimizi yürekten kutluyorum. Bu yıl okul sporları olarak 17.254 lisanslı öğrenci ve 45.921 çocuk oyunları  geçen yılki başarımızı bu yıl yaklaşık %30 olarak arttırdık.

Sevgili Velilerim, Bir güzelliği sizlerle paylaşmak istiyorum. Geçtiğimiz yıl Sakarya,  Okul Sporlarına katılım oranında Türkiye 2.si olmuştur, İnşallah bu %30 luk artışla bu yıl birinci sırada olmayı  Sakarya’mıza bu ünvanı kazandırmayı hedefliyoruz.

Bu organizasyonda emeği geçen, bu başarıyı yakalamamız da katkısı olan başta Okul Sporları İl Temsilciliğimiz olmak üzere okul sporları şube müdürümüzü ve bütün ekibini ve en önemlisi bu başarıyı ve bu hikaye yi yazan tüm okul idarecilerimizi, katılımcı okullarımızı tebrik ediyoruz.

Ayrıca Okul sporları faaliyetlerimizdeki en önemli paydaşımız İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzdür.

Bu vesile ile sın derece uyum içerisinde yıl aldığımız değerli dostum İl Milli eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı’ya ve kendisinin şahsında emeği geçen tüm ekibine de yürekten teşekkür ediyoruz. İlimizde öğrenim gören  toplam 227.000 öğrencimizin 64 bini okul müsabakalarına katılım sağlayarak önemli bir rakama imza atmışlardır. Bu vesileyle 2022 -2023 Eğitim Öğretim yılını, kazasız belasız sağlıkla tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyor ve bir sonraki eğitim ve öğretim yılında hem eğitim hayatlarında hem okul sporlarına katılım noktasında bütün gençlerimize, bütün çocuklarımıza, bütün yavrularımıza başarılar diliyorum. Bu sezonki emeklerinden dolayı, son olarak tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, okul idarecilerimize ve çok değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bugünkü final maçının galibi Sakarya Üniversitesi Vakfı İlkokulu’ nu  tebrik ediyor ve sizleri saygıyla selamlıyorum” dedi.

Dereceye giren takımlara ödülleri protokol tarafından takdim edildi. Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç kazanan takımları ve antrenörlerini tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

1-Özel Sakarya Üniversitesi Vakfı İlkokulu’na ödülünü Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, 2.Özel Bahçeşehir Koleji İlkokuluna, Spor Hizmetleri Müdürü Özgür Aygün, 3.Özel Erenler Güneş İlkokulu’na- Söğütlü İlçe Spor Müdürü Turgay Özten, 4.Özel Güneş İlkokulu’na ödülü- Okul Sporları Birim Sorumlusu  İlhan Sütlü tarafından takdim edildi.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler