Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Mete Kalkavan'a ateş püskürdü

A24.com.tr » spor » Mete Kalkavan'a ateş püskürdü
Mete Kalkavan'a ateş püskürdü

Dün akşamki Beşiktaş-Trabzonspor derbisinin hakemi Mete Kalkavan, kararlarıyla maçın önüne geçti. Hakemliği tartışma konusu olan ve Beşiktaş lehine taraflı kararlar veren Kalkavan'a tepki sert oldu.

Yerel gazeteler, Beşiktaş karşılaşmasının hakemi Mete Kalkavan’ı eleştirdi. Trabzonspor'un çok net penaltısını vermeyen, Quaresma'nın Yusuf'a yaptığı sert fuali sadece sarı kart vererek geçiştiren "tecrübe yoksunu hakem" Mete Kalkavan, bu kararların yanında bir de Beşiktaş lehine şaibeli bir penaltı kararı verince siyah beyazlı takım sahadan 3 puanla ayrıldı. 

Bugün Trabzon'da çıkan yerel gazeteler, Kalkavan'a çok sert tepki gösterdi.

Karadeniz Gazetesi, “Kan emici”, “Trabzonspor hiç kimseden çekmedi Mete Kalkavan’dan çektiği kadar. Beşiktaş lehine uyduruk penaltı çaldı, Trabzonspor’unkini ise es geçti. Yusuf’u hastanelik eden Quaresma’yı atamadı. Ev sahibi ekibe elleriyle 3 puanı hediye etti” başlıklarını kullandı. 

Günebakış Gazetesi, “Yeter!”, “Trabzonspor’un kabusu Kalkavan, Beşiktaş maçında rengini bir kez daha belli etti. Başkan Usta’nın maç sonundaki isyanı ise bordo mavili camianın sesi gibiydi” ifadelerine yer verdi.

Taka Gazetesi, “Bir hakem cinayeti daha”, “Hakem Mete Kalkavan Beşiktaş lehine uyduruk penaltı verdi, Trabzonspor’un penaltısını görmezden geldi. Yusuf’un ayağını kırmaya çalışan Quaresma’yı sarı kartla es geçti” yorumunda bulundu.

Ekspres Gazetesi, “Yemedi mi Mete?”, “Quaresma’yı atamadı, penaltımızı çalamadı” başlıklarıyla haberi okuyucularına aktardı. Sonnokta Gazetesi, “Kalkavan: 2 – Trabzonspor:1”, “Beşiktaş kadrolu hakemiyle bir derbi daha kazanırken, kurban Trabzonspor oldu” ifadelerine yer verdi.

İlkhaber Gazetesi, “Bunun adı hakem şikesi!”, “Geçen sezon Deniz Ateş Bitnel, bu sezon Mete Kalkavan” yorumunu yaptı.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler