Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Medya Takip Merkezi (MTM) Spor gündeminin en çok konuşulanlarını belirledi

A24.com.tr » spor » Medya Takip Merkezi (MTM) Spor gündeminin en çok konuşulanlarını belirledi
Medya Takip Merkezi (MTM) Spor gündeminin en çok konuşulanlarını belirledi

MTM Medya Takip Merkezi spor gündeminde 3-9 nisan 2017 tarihleri arasında basında yaptığı haber takibi sonucunda en çok konuşulanları belirledi.

İşte MTM'nin yaptığı araştırmanın detayları...

FUTBOLCULAR

MTM Medya Takip Merkezi'nin yapmış olduğu araştırmaya göre basında en çok konuşulan futbolcu Beşiktaş'ın yıldız forveti Cenk Tosun oldu. Cenk Tosun'un son haftalardaki artan form grafiği ve performansı 249 haberle listenin zirvesinde yer almasına yetti.

En çok konuşulan futbolcular listesinde Bursaspor'un yıldız oyuncusu Sercan Yıldırım, 231 haberle ikinci sırada yer aldı. Sercan'ın kötü giden Bursaspor için son haftada attığı goller konuşulmasında etkili oldu.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, trivelaları ve asistleriyle en çok konuşulan ve hakkında haber yapılan futbolcular listesine 221 haberle üçüncü sırada yer aldı.

TEKNİK DİREKTÖRLER

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, haberlerde en çok konuşulan isim olmayı başardı. Trabzonspor efsanesi Şenol Güneş'in haftasonunda kendi adının verildiği Trabzonspor'un stadında aldığı galibiyetle 625 kere gündeme geldi.

Ligin ikinci yarısındaki lideri Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, göze hoş gelen oyunları ve Beşiktaş maçında mağlup olmasına rağmen oynanan futbolla haberlerde en çok konuşulan teknik direktörler listesinde 402 haberle ikinci sırada yer aldı. 

KULÜP YÖNETİCİLERİ

En çok konuşulan kulüp yöneticileri listesinin zirvesinde Galatasaray'ın başkanı Dursun Özbek yer aldı. Kötü futbol ve alınan kötü sonuçların ardından koltuğu sallanan Dursun Özbek, 198 haberle en çok konuşulan isim oldu.

Aynı şekilde kötü oyun ve sonuçlarla tartışılan bir diğer isim de Fenerbahçe'nin başkanı Aziz Yıldırım olurken, en çok konuşulanlar listesine 175 haberle ikinci sırada girmeyi başardı. Üçüncü sırada ise Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman yer alıyor.

SPOR KULÜPLERİ

MTM Medya Takip Merkezinin en çok konuşulan spor kulüpleri araştırmasında lig lideri Beşiktaş 2 bin 158 haberle zirvede yer alıyor. Beşiktaş'ın en çok konuşulmasının nedeni ise Trabzonspor deplasmanında alınan galibiyet oldu. Fenerbahçe ise uzun bir aradan sonra ligde galibiyetle tanıştı ve listede bin 969 haberle ikinci sırada yer aldı.

 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler