Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Medya Takip Merkezi (MTM) spor basınının gündemini belirledi

A24.com.tr » spor » Medya Takip Merkezi (MTM) spor basınının gündemini belirledi
Medya Takip Merkezi (MTM) spor basınının gündemini belirledi

Medya Takip Merkezi'nin 20 – 26 Şubat 2017 tarihleri arasında yaptığı haber takibi sonuçlarına göre, spor basınında en çok yer ayrılan kulüp Beşiktaş oldu.

Medya Takip Merkezi (MTM) tarafınan her hafta düzenli olarak yapılan medya araştırmasının 20-26 Şubat 2017 tarihlerindeki raporu yayınlandı. Araştırma sonuçlarına göre; spor basınında en çok konuşulan kulüp ve futbolcu unvanları Beşiktaş'a giderken, en çok konuşulan kulüp başkanı ve teknik direktör Fenerbahçe'den. İşte araştırmanın ayrıntıları...

FUTBOLCULAR

Ligde şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan Beşiktaş'ta, attığı gollerle takımına büyük katkı sağlayan ve gol krallığı yarışında zirvede bulunan Cenk Tosun, 291 haberle geçen haftanın en çok konuşulan futbolcusu oldu. İkinci sırada bir başka Beşiktaşlı Ricardo Quaresma (266 haber) yer alırken üçüncülükte ise Fenerbahçe'den ayrılacağı konuşulan Hollandalı yıldız oyuncu Robin Van Persie var.

TEKNİK DİREKTÖRLER

Şampiyonluk yarışının oldukça gerisinde kalan Fenerbahçe'nin Hollandalı çalıştırıcısı Advocaat, 501 haberle basında en fazla yer bulan teknik adam oldu. İkinci sırada Beşiktaş'la ikinci şampiyonluğuna doğru ilerleyen Şenol Güneş gelirken üçüncü sırada Karabükspor'dan Galatasaray'ın başına geçen Hırvat çalıştırıcı Igor Tudor var.

SPOR KULÜPLERİ

Pazartesi günü Türk Telekom Arena'da ezeli rakibi Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek adeta şampiyonluk turu atan Beşiktaş, medyadanın en çok konuştuğu spor kulübü oldu. Siyah beyazlılarla ilgili 2 bin 571 haber yapıldı. İkinci ve üçüncü sırada şampiyonluk umutlarını büyük ölçüde yitiren Fenerbahçe ile Galatasaray var.

KULÜP BAŞKANLARI
 
Fenerbahçe taraftarlarının istifasını istediği Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, geçen hafta 356 habere konu olarak en medyatik kulüp başkanı oldu. Yıldırım'ı, bir başka istenmeyen başkan haline gelen ve tepkilerin odağı olan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek izledi.
 

YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler