Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

‘‘Mahalle'de Maç Var'' Şampiyonu Belli Oldu

A24.com.tr » spor » ‘‘Mahalle'de Maç Var'' Şampiyonu Belli Oldu
‘‘Mahalle'de Maç Var'' Şampiyonu Belli Oldu

'Mahallede Maç Var' 23 Nisan Futbol Turnuvası, Arifiyespor ile Sakaryagücü arasında Sakarya 'da oynanan final maçıyla ile son buldu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle Anadolu Yıldızlar Ligi projesi kapsamında düzenlenen 'Mahallede Maç Var' 23 Nisan Futbol Turnuvası, Arifiyespor  ile Sakaryagücü arasında Sakarya 'da oynanan final maçıyla ile son buldu.

Ülke genelinde düzenlenen ve Sakarya’ da 15 takımdan 165 sporcunun katılımı ile bir hafta süren 'Mahallede Maç Var Turnuvası' final etabı müsabakaları, Serdivan Ekrem Karaberberoğlu Spor Kompleksi'nde oynandı. Büyük heyecan ve dostluk içerisinde oynanan turnuva sonunda; Arifiyespor  ile Sakaryagücü arasında oynanan final maçı 2-0 bitti. Arifiyespor,  Sakaryagücünü yenerek, Marmara Grup Müsabakalarına gitmeye hak kazandı.

Dereceye giren sporculara katılım belgeleri, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Özgür Aygün, Anadolu Yıldızlar Ligi İl Koordinatörü Özge Bağlam, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Daire Başkanı İlhan Şerif Aykaç, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Onur Üre tarafından verildi. Grup müsabakaları 14-20 Mart tarihlerinde Edirne 'de gerçekleştirilecek.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Özgür Aygün;. "Mahalle futbolunun heyecanını 23 Nisan ruhu ile birleştirerek bütün ülke çocuklarına yayma amacı ile başlatılan turnuvamızda birbirinden güzel maçlar oynandı. Çocuklarımız için unutulmaz bir heyecan oldu. Katılımdan memnunuz.  Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyor, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sakarya Büyükşehir Belediyesine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz ’’


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler