Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Leicester City, Bilic'li West Ham'a takıldı

A24.com.tr » spor » Leicester City, Bilic'li West Ham'a takıldı
Leicester City, Bilic'li West Ham'a takıldı

İngiltere Premier Lig'de sezonun iki flaş takımı Leicester City ile West Ham United, 2-2 berabere kaldı.

İngiltere Premier Lig'de Leicester City, West Ham United ile 2-2 berabere kaldı. Slaven Bilic'in takım son dakikaya kadar üstün götürdüğü maçta hakemin verdiği penaltı kararı ile resmen yıkıldı.

Maçın ilk yarısı

17nci dakikada West-Ham Payet ile sağdan serbest vuruş kullandı ve hemen ardından Vardy ve gol.

Mahrez pasını orta sahada koşu yapan NGolo Kante'ye verdi. Onun ara pasında Vardy ceza sahasının sol tarafında topla buluştu ve Leicester'I 19ncu dakikada 1-0 öne geçirdi.

22nci dakikada Emenike Wes Morgan itişmesi. Soldan serbest vuruşu Payet kullandı ancak netice yok.

Leicester sağ taraftan serbest vuruş kullandı. Mahrez topun başında Wes Morgan kafayı vurdu defans önledi.

İlk yarıda ilk tehlikeli atak West-Ham'dan gelmesine rağmen Leicester 19ncu dakikada golü buldu.Sahanın en iyisi Kante'ydi ilk yarıda.

Karşılaşmanın 2. yarısı

49ncu dakikada Payetin Kornerine Carroll kafayı vurdu. Direğin yanından top auta gitti.Obiang'ın yerine Carroll oyunda ikinci yarıda.

53ncü dakikada Drinkwaterın ortasına altı pasta Vardy kafayı istediği gibi vuramadı.

55nci dakikada Soldan Okazakinin ortasına Vardy altı pastan golü yapamadı.

56ncı dakikada Vardy topla gole giderken Ogbonna tarafından düşürüldü.Hakem Jonathan Moss Vardy'ye ikinci sarı kartını çıkardı ve oyundan attı.

58nci dakikada Leicester 10 kişi sahada.

62nci dakika Reid yakından vurdu top auta gitti.Önemli bir gol şansıydı.

65nci dakikada oyun West-Ham-ile Leicester defansı arasında oynanıyor. King Power stadında seyirci onbirinci oyunculuk görevini yapıyor. Takımlarını inanılmaz bir şekilde destekliyorlar. Vardy Swansea maçında oynamayacak.

74ncü dakika Payet soldan korner kullandı karambol ve sonuç yok.77nci dakikadayız ceza sahasının 7-8 metre dışından Payet serbest vuruş kullandı üstten aut.

PENALTI Wes Morgan İnanılmaz bir şekilde Winston Reid'i ceza sahası içinde düşürdü. Penaltıyı Carroll kullandı ve durum 1-1 King Power stadında.

CRESWELL ve durum 1-2 King Power stadında.Sağdan gelsen ortada Creswell sol ayağıyla çok sert ve düzgün vurdu ve West-Hamı 2-1 öne geçirdi.

Ogbonna ceza sahası içinde iki eliyle Huth'u düşürdü.Aynı pozisyona penaltı veren hakem devam dedi.4 dakika uzatma oynanıyor. West Ham seyircisi 'Süper Slaven Biliç' tezahüratı yaptı.

VE PENALTI Ceza sahasına girerken Carroll tarafından düşürüldü. Ulloa vurdu ve gol geldi. Leicester 2 West-Ham 2.

Hakem Jonathan Moss'un ön plana çıktığı maçta Leicester 1 puanı son dakika penaltı golüyle aldı.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler