27.11.2018
Saat: 10:24
Saat: 10:24

Trabzonspor maçında alınan 2-1'lik yenilgi sonrası sarı-lacivertli yönetim teknik direktör Koeman ile yolları ayırma kararı aldı.
Sezon sonuna kadar devem edeceği söylenen Hollandalı teknik adam ile devre arasında yolların ayrılması planlanıyor.
Fenerbahçe'de Koeman'ın da yıldızı söndü... Trabzonspor maçına kadar Hollandalı hoca hakkında olumlu düşünen ve sezon sonuna kadar Koeman'la devam etme eğiliminde olan Sarı-Lacivertli yönetim Trabzonspor önündeki yenilgiden sonra fikir değiştirdi.
FUTBOL BEĞENİLMEDİ
Başkan Ali Koç ve yöneticilerin kendi arasında yaptığı durum değerlendirmesinde Trabzonspor önünde alınan sonuçtan çok oynanan futbolu eleştirdiği ortaya çıktı. Takımın farktan kurtulduğunu düşünen Fenerbahçe Yönetimi'nin Koeman'la devre arasına kadar devam edip yolları ayıracağı öğrenildi.