Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Karius Beşiktaş'a imzayı attı

A24.com.tr » spor » Karius Beşiktaş'a imzayı attı
Karius Beşiktaş'a imzayı attı

Beşiktaş'ın Liverpool'dan kiraladığı Alman kaleci Loris Karius, siyah beyazlılarla sözleşme imzaladı. Çok büyük bir kulübe geldiğini söyleyen Karius, burada kupalar kazanmak istediğini belirtti.

Beşiktaş'ın bu sezonki en flaş transferi Loris Karius resmi sözleşme imzaladı.

Beşiktaş'ın İngiltere'nin Liverpool takımından 2 yıllığına kiraladığı Alman kaleci Loris Karius için tören düzenlendi.

Vodafone Park'ta gerçekleştirilen törene Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Karius katıldı.

Başkan Orman, transferden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Bizim için mutlu bir gün. Pırıl pırıl bir genç arkadaşımızı Beşiktaş'a kazandırdık. Çok mutluyuz. Beşiktaş taraftarının da çok mutlu olduğunu tahmin ediyorum. Biraz zor oldu ama zaten kolay olsa herkes yapardı. Loris'e 'Ailemizi hoş geldin.' diyorum. Burada çok güzel bir sezon ve şampiyonluklar yaşayacağımıza inanıyorum. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

KARİUS: "ÇOK BÜYÜK BİR KULÜBE KATILIYORUM"

Sözlerine Türkçe "Merhaba" diyerek başlayan Loris Karius ise çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın çok büyük bir kulüp olduğunu aktaran Karius, "Çok mutlu ve heyecanlıyım. Çok büyük bir kulübe katılıyorum. Dün takımımla ilk antrenmanımı yaptım ve takım arkadaşlarımla tanıştım. Gerçekten harika bir grup. Benim için çok heyecan verici bir deneyim. Beşiktaş'ın büyük bir geleneği ve harika bir taraftar kitlesi var. Bundan da onur duyuyorum." diye konuştu.

Beşiktaş'ta gelişim sağlayacağına inandığını anlatan 25 yaşındaki file bekçisi, "Henüz genç bir yaşta sayılırım. Buraya gelerek ileriye doğru bir adım attığımın farkındayım. Burada gelişme potansiyeli oldukça yüksek. Hedefim, takımımla kupalar ve zaferler kazanmak." şeklinde görüş belirtti.

Karius, Beşiktaş'a gelişinde taraftarın ve kulübün ilgisinin etkili olduğunu vurgulayarak, "Beşiktaş'ı tercih etmemde iki büyük sebep var. Birincisi taraftarlar. Beşiktaş taraftarı, kulübün ilgisini duyduktan sonra bana mesajlarla büyük bir destek verdi. Benim burada olmamı ne kadar çok istediklerini gösterdiler. Her oyuncu böyle bir desteği ve sevgiyi hissetmek ister. Bu harika bir duygu. Böyle bir duyguyu gördüğünüzde siz de en iyi seviyenize ulaşmak için elinizden geleni yapmak istiyorsunuz. İkincisi ise kulübün benim transferim için gösterdiği gayret ve istekti. Kulüp, bunu ilk andan itibaren ortaya koydu. Bu da benim karar vermemde ciddi şekilde etkili oldu." dedi. 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler