02.04.2018
Saat: 10:16
Saat: 10:16

Teniste sezonun en saygın turnuvalarından biri olan Miami Açık kadınlar finalinde şampiyon Sloane Stephens oldu. ABD'li raket, rakibini 2-0 mağlup ederek kupaya uzandı.
Miami Açık'ta kadınların en büyüğü ABD'li tenisçi Sloane Stephens oldu.
ABD'nin Miami kentinde düzenlenen sert kort turnuvasındaki tek kadınlar finalinde, geçen yıl ABD Açık'ı kazanan dünya 12 numarası ABD'li Stephens ile geçen yılın Fransa Açık şampiyonu dünya 5 numarası Letonyalı Ostapenko karşı karşıya geldi.
Bir saat 31 dakika süren mücadelenin ardından karşılaşmanın setlerini 7-6 ve 6-1 alan 25 yaşındaki Stephens, rakibini 2-0 mağlup ederek turnuvadaki ilk şampiyonluğuna ulaştı.
Miami Açık'ın tek erkekler finalinde ise yarın dünya 5 numarası Alman Alexander Zverev ile ABD'li John Isner karşılaşacak.