Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

İspanyol basını Arda'yı yerden yere vurdu

A24.com.tr » spor » İspanyol basını Arda'yı yerden yere vurdu
İspanyol basını Arda'yı yerden yere vurdu

Barcelona'da sıkıntışı günler geçiren Arda Turan, henüz resmi bir maçta forma giymezken İspanyol basınının şiddetli eleştirilerinin hedefi olmaya devam ediyor.

İspanyol basınının son dönemdeki malzemesi Arda Turan, Bu sezon henüz resmi bir karşılaşmaya çıkmayan Arda Turan, formsuzluğu nedeniyle yedek kulübesine demir attı.

İspanya'da Marca gazetesi "Arda Turan takımda istenmeyen adam oldu. Pişkin bir yapıda. Yedek kulübesinde olmasına rağmen halen mutlu ve neşeli." yazdı.

La Liga'nın iki büyüğünden birisi olan Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, burada göstermiş olduğu kötü performans neticesinde kadro dışı bırakılmıştı. Katalan ekibinin almış olduğu bu karar sonrasında, Arda Turan'ın takımdan ayrılmasına kesin gözü ile bakılıyordu. Fakat milli oyuncu halen Barcelona'da kalmaya devam ediyor. Bu durum ise İspanyolların en ünlü spor gazetelerinden birisi olan Marca tarafından sert bir şekilde eleştirildi.

TRANSFER DÖNEMİNDE AYRILMASI BEKLENİYORDU

Takımdaki hoca değişikliğinin ardından yeni gelen teknik direktör, Arda Turan'ı takımda görmek istemediğini açık bir şekilde dile getirmişti. Bu gelişme sonrasında ise Arda'nın takımdan ayrılacağı konuşulmaya başlanmıştı. Ancak aradan geçen süreye rağmen, milli futbolcu herhangi bir takım ile anlaşamadı. Barcelona takımında kalmaya devam eden futbolcu, rahat tavırları nedeni ile İspanyol basını tarafından yoğun bir şekilde eleştiriliyor.

YEDEK KALMAKTAN MEMNUN

Marca gazetesi bu konuda bir haber yaptı ve şu ifadelere sütunlarında yer verdi; "Arda Turan takımda istenmeyen adam oldu. Forma şansı da bulamıyor. Buna rağmen keyfinden bir şey kaybetmişe de benzemiyor, pişkin bir yapıda. Yedek kulübesinde olmasına rağmen halen mutlu ve neşeli. Demek ki kendisinin futbol oynama gibi bir derdi söz konusu değil. Bu yüzden de sezon sonuna kadar futbol oynamamayı sorun etmeyecektir" denildi.

 

ARDA TAKIM ARIYOR

Geçtiğimiz günlerde Arda Turan konusunda açıklama yapan Barcelona yönetimi, futbolcunun devre arasında takımdan gönderileceğini ve bundan dolayı da oyuncunun kendisine bir an önce kulüp bulması gerektiğini ifade etmişti. Arda Turan ise bu noktada takım arayışlarına çıkmış durumda. Taraftar tepkisinden çekinen Arda, sarı kırmızılı takıma geri dönmeyi ise asla düşünmüyor. Bu yüzden futbolcunun, bir Avrupa kulübüne gitmesine kesin gözü ile bakılıyor. 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler