Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Geçen haftanın en medyatik takımı Galatasaray

A24.com.tr » spor » Geçen haftanın en medyatik takımı Galatasaray
Geçen haftanın en medyatik takımı Galatasaray

Medya Takip Merkezi (MTM), her hafta düzenli olarak hazırladığı gündem raporunu yayınladı. 4-10 Temmuz tarihleri arasında medyada en çok konuşulan takım Galatasaray oldu.

GALATASARAY ZİRVEDE

MTM'nin araştırmasına göre ligde en fazla şampiyon olan takım unvanına sahip Galatasaray hakkında basında bin 386 haber yer aldı. Galatasaray'ı bin 377 haberle Fenerbahçe, bin 222 haberle son şampiyon Beşiktaş takip etti. Anadolu'nun şampiyon takımlarından Trabzonspor hakkında bin 137 haber, Bursaspor hakkında 596 haber yapıldı.

BAŞKANLARDA DA GALATASARAY ÜSTÜNLÜĞÜ

Taraftarların pek de memnun olmadığı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 212 haberle basında kendine en çok yer bulan kulüp başkanı oldu. İkinci sırada yaptığı transferlerle gündeme gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım var. Yıldırım hakkında 204 haber yapıldı. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile ilgili 190, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la ilgili 168, Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi'yle ilgili ise 52 haber yapıldı.

TEKNİK DİREKTÖRLER

Yeniden Trabzonspor'un başına getirilen Ersun Yanal 341 haberle en çok habere konu olan teknik direktör oldu. Fenerbahçe'den Vitor Pereira hakkında 318, Galatasaray'dan Riekerink hakkında 224, Beşiktaş'ın şampiyon hocası Şenol Güneş hakkında 178, Bursaspor'un teknik patronu Hamza Hamzaoğlu hakkında ise 121 haber yapıldı.

GÖKHAN GÖNÜL DAMGA VURDU

Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyip Beşiktaş'a transfer olan milli oyuncu Gökhan Gönül, 299 haberle en çok konuşulan futbolcular sıralamasında zirvede yer aldı. Galatasaray'dan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder hakkında basında 288 haber yer aldı. Geçen sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Alman golcü Mario Gomez'le ilgili ise 283 haber yapıldı. Listenin geri kalanında dünyanın en iyi 2 futbolcusu olarak kabulan Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo var. Messi'yle ilgili 248, Avrupa Şampiyonu olan Portekiz'in kaptanı Ronaldo hakkında ise 220 haber yapıldı.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler