A24 Anasayfa   |    Video Galeri

Yaz sezonunun öne çıkan dizi çiftleri!

Yaz sezonunun öne çıkan dizi çiftleri! A24

Hazır mevsim yaz iken, güneş tam tepede bizleri kavururken, akşamları televizyon karşısına geçmemizin de artık bir sebebi var. Romantik komediler başlamışken öne çıkan dizi çiftlerine göz atalım mı? Evet bu sezon dizilerin sayısı pek az... Eski bolluk yok malum. Kimi çiftler dizi başlar başlamaz çok konuşuldu, kimi çiftler ise diziler başlamadan konuşulmaya başlandı bile... Peki bu sezon gördüğümüz/göreceğimiz dizi çiftleri arasında en çok öne çıkanlar hangileri?

Yaz sezonunun öne çıkan dizi çiftleri! A24

1- Sanem ve Can / Erkenci Kuş - Henüz üç bölüm yayınlanan Erkenci Kuş'un esas çifti Sanem ve Can en çok öne çıkan çiftlerden oldu bile... Demet Özdemir ve Can Yaman'ın henüz dizi başlamadan yaptıkları paylaşımlar, birlikte attıkları storyler, onların ne kadar uyumlu çift olduklarını yeterince kanıtlıyordu bence... Dizide de uyumlarına şahit olduk. Çiftimiz çoktan aşık oldu bile, bakalım itiraflar ne zaman gelecek? :)

Yaz sezonunun öne çıkan dizi çiftleri! A24

2- Öykü ve Ozan / Darısı Başımıza - Elif Doğan ve Mehmet Ozan Dolunay'ı buluşturan Show TV'nin yeni dizisi Darısı Başımıza'nın esas çifti onlar; her ne kadar bir üçgenin içinde ve imkansızlığın ortasında olsalar bile... Elif Doğan'ın güzelliği, enerjisi, Ozan Dolunay'ın yakışıklılığı, partnerlerin uyumu ve dizinin hikayesi birleşince izlememek için sebep kalmıyor ortada. Bakalım çiftimizi neler bekliyor? :)

Yaz sezonunun öne çıkan dizi çiftleri! A24

3- Rüya ve Merter / Darısı Başımıza - Darısı Başımıza'nın bir diğer çifti... Açelya Topaloğlu'nun canlandırdığı Rüya karakterine bayılmamak elde değil, İbrahim Kendirci'nin hayat verdiği Merter ile olan enerjilerini de çok beğendim. Çocukluk arkadaşı olan Rüya ve Merter'in sahnelerinde nedense daha çok güldüm. Bakalım, umarım ileride aşk başlar! :)

Yaz sezonunun öne çıkan dizi çiftleri! A24

4- Melek ve Yağmur / Meleklerin Aşkı - Melek ve ailesinin evinde bakıcı olarak işe başlayan Yağmur'a Berkay Hardal, Melek'e ise Gülper Özdemir hayat vermekte... İlk bölümden aşık olan Yağmur, daha çok çekecek anlaşılan... Farklı bir hikaye izliyoruz çünkü esas oğlan zengin değil ve doğal olarak bir şirketi de yok, bu baya hoşuma gitmiş olabilir. Neyse Yağmur ve Melek aşkının en kısa zamanda başlayacağına inanıyorum, Rukiye Sultan sağ olsun! :)

Yaz sezonunun öne çıkan dizi çiftleri! A24

5- Yaprak ve Ali - Yaprak ve Barış / 4N1K İlk Aşk - İki defa sinemada sevenleriyle buluşan 4N1K, bu defa dizi olarak karşımıza çıktı. Kitapta ve filmlerde her ne kadar Ali ve Yaprak ilişki yaşıyor olsa da dizide farklı bir durumla karşı karşıyayız. Yine o malum üçgenin içinde olduğumuz için çiftleri birlikte ele aldım. Siz kimden yanasınız peki? :)

Yaz sezonunun öne çıkan dizi çiftleri! A24

6- Azra ve Cenk - Elimi Bırakma - 22 Temmuz Pazar akşamı Trt 1'de yayınlanacak olan Elimi Bırakma'nın başrollerini Alp Navruz ve Alina Boz paylaşacak. Partnerlerin enerjileri ve uyumları oldukça beğenildi, dizi başlamadan ses getiren çiftlerden olan Azra ve Cenk'in hikayesini merak ediyorum, acaba çifti neler bekliyor? :) Kaynak: noluyo.tv