A24 Anasayfa   |    Video Galeri

Jet Sosyete oyuncu kadrosu - Jet Sosyete'de kim kimdir?

Jet Sosyete oyuncu kadrosu - Jet Sosyete'de kim kimdir? A24

Gülse Birsel imzalı Jet Sosyete Star TV'de izleyiciyle buluştu. İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan dizide kimin hangi rolde oynadığı merak ediliyor. İşte Jet Sosyete oyuncu kadrosu... YAŞAR YÜKSEL / ÇAĞLAR ÇORUMLU Özpamuk Tekstil’in getir-götür sorumlusu Yaşar Usta karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul’un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan bir aile babası. Rutin ve küçük dünyası beklenmedik şekilde şirketin genel müdürü olarak atanmasıyla tamamen değişecek. Çağlar Çorumlu, 1977 yılında Amasya’da doğmuştur. Eğitimini Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nde tamamladıktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi almıştır. Ekranlarla buluşması 2000 yılında 7 Numara dizisinde rol almasıyla gerçekleşti. 2010 yılında Prensesin Uykusu filminde canlandırdığı karakter büyük ses getirdi ve dikkatleri üzerine topladı.Yedi Numara dizisi ile 2000 yılında oyunculuk dünyasına adım atmıştır.

Jet Sosyete oyuncu kadrosu - Jet Sosyete'de kim kimdir? A24

SAFİYE YÜKSEL / DERYA KARADAŞ Yaşar Usta’nın meraklı, fıkır fıkır, herşeye hakim, uyanık, herkesin nabzına göre şerbet vermeyi bilen eşi Safiye kocasının genel müdürlüğü ile jet hızıyla sosyeteye giriş yapacak; özellikle patronun eşi Gizem ile kuracağı yakınlık ile cemiyet hayatına hızla uyum sağlayacak. Derya Karadaş, 1981 yılında İstanbul’da doğmuştur.Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Tiyatro Eğitimi alarak tamamlamştır.2007 yılında Gemilerde Talim Var dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında görünen Derya Karadaş, 2012 yılında rol aldığı Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Zerrin karakteri ile kariyerinde büyük bir çıkış yapmıştır.

Jet Sosyete oyuncu kadrosu - Jet Sosyete'de kim kimdir? A24

CENGİZ ÖZPAMUK / CENGİZ BOZKURT 80’lerde pasajlarda kaçak kot satarak başladığı ticaret hayatını Özpamuk Tekstil’i kurarak taçlandıran Cengiz Bey, annesi Zahide Hanım, ilk eşinden olan oğlu Ozan ve eski bir manken olan ikinci eşi Gizem ile Jetset Konaklarında yaşamakta. Cengiz Bozkurt, 1965 yılında Nevşehir’de doğmuştur. Eğitimini Unıversity of London Televizyon Sinema ve İletişim Bölümü’nde tamamlamıştır. Genel sanat yönetmenliği yaptığı Arcola Theatre’ın kurucularından olan Cengiz Bozkurt; ilk oyunculuk deneyimini 2005 yılında rol aldığı Kurşun Yarası dizisi ile yaşamış; Hangimiz Sevmedik, Sevdaluk, Aramızda Kalsın, Bende Özledim, Bende Özledim, Leyla ile Mecnun gibi bir çok dizide rol almıştır.

Jet Sosyete oyuncu kadrosu - Jet Sosyete'de kim kimdir? A24

GİZEM ÖZPAMUK / GÜLSE BİRSEL Kendisini bir “moda ikonası” olarak gören 90’ların magazinel mankeni Gizem Hanım cemiyet hayatının hep şık, hep modaya uygun, ama hep süslü, hep abartılı simalarından biri. Eşine ve ama özellikle de üvey oğlu Ozan’a düşkünlüğü pek meşhur. Gülse Birsel, 1971 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde tamamladıktan sonra, New York Colombia Üniversitesi’nde sinema üzerine master yapmıştır. 1996 yılında Atv kahvaltı bülteni dış haberlerini hazırlayan Gülse Birsel; daha sonra Esquire, FHM, House Beautiful, Gezi ve Harper’s Bazaar dergilerinin yayın yönetmenliğini yapmıştır. 2002 yılında Atv ekranlarında yayınlanan g.a.g programının metin yazarlığını yapmış; 2004 yılında ise Avrupa Yakası dizisinin senaristliğini üstlenmiş aynı zamanda kadrosunda da yer almıştır.

Jet Sosyete oyuncu kadrosu - Jet Sosyete'de kim kimdir? A24

OZAN ÖZPAMUK / SARP APAK Cengiz Bey’in çapkın, neşeli, enerjik, kendini beğenmiş, sorumsuz oğlu Ozan aynı zamanda şirketin genel müdürü. Ünlü tekstil imparatoru Çıkrıkçıoğlu ailesinin büyük kızı İlayda ile nişanlı olmasına rağmen hızlı hayatına dur demeyen Ozan babası tarafından bir anda genel müdürlükten alınıp; üstelik bir de baba evindeki ergen odasına taşınmak zorunda bırakılacak. Sarp Apak, 1981 yılında Diyarbakır’da doğmuştur.Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2002 yılında rol aldığı En Son Babalar Duyar dizisi ile yaşamış; Kınalı Kar, Avrupa Yakası, Anadolu Kaplanı, Kavak Yelleri, Aşağı Yukarı Yemişliler, Yalan Dünya ve Komedi Türkiye dizilerinde rol almıştır.

Jet Sosyete oyuncu kadrosu - Jet Sosyete'de kim kimdir? A24

GÜNDÜZ ŞAHİN / BARTU KÜÇÜKÇAĞLAYAN Yaşar’ın kayınbiraderi Gündüz; isminin aksine biraz agresif, sinirli, tekinsiz ama delikanlılık raconu olan bir genç. Hiçbir işte dikiş tutturamıyor; sakat işlere girme potansiyeli olan biri olmasına rağmen kendi içinde bir ahlak ve delikanlılık anlayışı var. Mafya ile başı dertte olan Gündüz için jet sosyete tamamen yabancısı olduğu bir ortam. Bartu Küçükçağlayan, 1983 yılında Eskişehir’de doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2004 yılında rol aldığı Haziran Gecesi dizisi ile yaşamış; Masum, Komedi Türkiye, Yalan Dünya, Binbir Gece ve Çapkın dizilerinde rol almıştır.

Jet Sosyete oyuncu kadrosu - Jet Sosyete'de kim kimdir? A24

ZAHİDE ÖZPAMUK / AYŞENİL ŞAMLIOĞLU Özpamuk ailesinin biraz huysuz, biraz sonradan görme babaannesi Zahide Hanım dizilerden özendiği karizmatik, baskın karakterli hanımağalar gibi olma peşinde. Evde herşeye karışan, bir türlü tasvir etmediği gelini Gizem’e hayatı zindan etmeye çalışan Zahide Hanım’ın en büyük aşkı ise torunu Ozan. Yan villaya taşınan Yüksel ailesinden oldukça rahatsız; o sebeple sürekli olarak oğlu Cengiz’i bu kararından caydırmaya çalışacak. Ayşenil Şamlıoğlu, 1956 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. Mezun olduktan sonra Adana Devlet Tiyatrosu’nda bir dönem oyuncu ve yönetmen yardımcısı olarak görev yapmış, 2009 yılından bu yana ise İstanbul Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği görevini üstlenmektedir. Ferhunde Hanımlar dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan usta oyuncu Bizim Evin Halleri , Kırlangıç Fırtınası, Tatlı İntikam, Kocamın Ailesi, Medcezir, Galip Derviş, Çakıl Taşları, Bizim Yenge gibi bir çok projede yer almıştır.

Jet Sosyete oyuncu kadrosu - Jet Sosyete'de kim kimdir? A24

PELİN SONER/ HASİBE EREN Özpamuk Tekstil’in pazarlama, sosyal medya ve halkla ilişkilerinden sorumlu Pelin sosyetik olmanın gereklilikleri, moda sektörünün, lansmanların, cemiyet hayatının hızlı temposuna yetişmek içinde günde 14 saat koşuşturan bir insta fenomeni. Kendisini Özpamuk Tekstil genel müdürlüğü için biçilmiş kaftan görüyor. Hasibe Eren, 1975 yılında Almanya’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık Bölümü’nde tamamladıktan sonra Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü’nde de eğitim almıştır. Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisans programını tamamlayarak 1996 yılında ilk oyunculuk deneyimi olan ve kariyerinde önemli rol oynayan Sıdıka dizisinde rol almıştır.

Jet Sosyete oyuncu kadrosu - Jet Sosyete'de kim kimdir? A24

TONGUÇ (TONY) PEHLİVAN / ENİS ARIKAN Moda sektörüne, alışverişe, iyi hayata, lükse, ünlülerle vakit geçirmeye bayılan; tatlı dilli, esprili ama bir o kadar da entrikacı ve dedikodu seven Tony Özpamuk Tekstil’in baş tasarımcısı. Kariyerinde yükselmek için entrikaya başvurmaktan, insanları birbirine düşürmekten hiç kaçınmıyor. Enis Arıkan, 1983 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı’nda tamamladıktan sonra Bilgi Üniversitesi, Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü’nde de eğitim almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 1998 yılında rol aldığı Aynalı Tahir dizisi ile yaşamış; Hayat Ağacı, Cesur Hemşire, Yerden Yüksek, Aşk ve Ceza, Uçurum, Kurtlar Vadisi Pusu, Genco, Kadın İsterse, Gurbet Kadını, Yıldızların altında gibi bir çok projede yer almıştır.

Jet Sosyete oyuncu kadrosu - Jet Sosyete'de kim kimdir? A24

TALİP / ŞAHİN IRMAK Mahalledeki ocakbaşının sahibi Talip aynı zamanda Özpamuk Tekstil’in çay ocağını işletmekte. Kendisini bir çalışkanlık abidesi ve başarı hikayesi gören; kendi çapında zengin ve başarılı olmanın formülünü bilen ve sürekli olarak bunu dillendiren bir mahalle delikanlısı. Yaşar’ın şirketten hem mesai arkadaşı ama bir yandan da ona ocakbaşında iş teklif edecek kadar girişimci ruhlu.