A24 Anasayfa   |    Video Galeri

8. Gün dizisi başladı! 8. Gün dizisinin konusu ne? Oyuncuları kimler?

8. Gün dizisi başladı! 8. Gün dizisinin konusu ne? Oyuncuları kimler? A24

8. Gün dizisi ATV'de başladı. Sıradışı konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken dizinin başrollerinde Burcu Biricik, Buğra Gülsoy ve Musa Uzunlar yer alıyor. Peki 8. Gün dizisinin diğer oyuncuları kimler, dizinin konusu ne? İşte 8. Gün dizisi hakkında merak edilenler...

8. Gün dizisi başladı! 8. Gün dizisinin konusu ne? Oyuncuları kimler? A24

Zeki, hayat dolu, neşeli bir kız olan Bahar, annesinin ölümü ile kendini karanlık bir dünyanın içinde bulur. 8. Gün dizisi ATV'de yayınlanmaya başladı. İzleyiciler 8. Gün dizisinin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Bahar'ın sürprizlerle dolu bu serüvende yolu ummadığı biriyle kesişir. Eli kanlı bir mafya eskisi olan Hayati'yle işbirliği yapmak zorunda kalır. Peki Bahar'ın başına neler gelecek? İşte dizi hakkında ayrıntılar… 8. GÜN DİZİSİNİN KONUSU NE? Bahar, zeki, hayat dolu, neşeli bir kızdır. Zenginlik içinde büyümüştür. Kocasıyla birlikte mutlu bir hayatı varken bir gün her şey tersine döner. Agna Şirketi'nde yazılım mühendisi olarak çalışan annesi Şehnaz öldürülmüştür. Bahar güvenli hayatından karanlık bir dünyaya savrulur. Annesini öldürenler, bilmediği bir nedenden dolayı şimdi Bahar'ın peşindedir. Bahar, bir yandan hayatta kalmaya çalışırken bir yandan da annesinin cinayetinin ardındaki sır perdesini aralamaya çalışır. Sürprizlerle dolu bu serüvende yolu ummadığı biriyle kesişir. Eli kanlı bir mafya eskisi olan Hayati'yle işbirliği yapmak zorunda kalır. Bu zorunluluk zamanla ikisininde hiç hesaba katmadığı kuvvetli bir bağa dönüşür. Bu bağ adeta iki farklı dünyanın çarpışması gibidir. Hayati, Bahar sayesinde içindeki temiz duyguları keşfederken Bahar ise kendi karanlık tarafıyla yüzleşir.

8. Gün dizisi başladı! 8. Gün dizisinin konusu ne? Oyuncuları kimler? A24

Bahar bu yolda kirlenecek, Hayati ise kirli hayatını temize çekecektir.Hayati'yle birlikte çıktığı bu yolda güvendiği birçok insanın maskelerinin düştüğünü görür. Bu süreçte kocasına olan inancını da kaybeden Bahar, aşka kapılarını kapatmıştır. Ama Bahar'ı bu yolda da büyük bir sürpriz beklemektedir.Tüm bu yaşadıklarına rağmen Bahar ve onu bu süreçte hiç yalnız bırakmayan Hayati,amaçlarından asla sapmaz.

8. Gün dizisi başladı! 8. Gün dizisinin konusu ne? Oyuncuları kimler? A24

8. GÜN BİRİNCİ BÖLÜMDE NELER OLDU? Bahar, eşi Ahmet'le çok mutlu bir hayat sürerken annesi Şehnaz'ın ani ölüm haberiyle perişan olur. Başarılı bir yazılım mühendisi olan Şehnaz ölmeden önce, ülke güvenliği için bir devrim niteliği taşıyan milli jet yazılımını tamamlamış ve bu sayede çalıştığı şirketin gözbebeği olmuştur. Şehnaz, yazılım aktif hale getirilecekken büyük bir sorunla karşılaşır; sisteme sızılmıştır. Bu, Tek kurşun atmadan ülkeyi ele geçirebilecekleri anlamına geliyordur. Şehnaz, bu felakete engel olmaya çalışırken sisteme sızan adamlar tarafından durdurulur ve tuzağa düşürülür. Şehnaz'ın ölüm haberi tüm ülkede büyük bir şok etkisi yaratır. Bahar ise annesinin öldüğüne başta inanmasa da bu durumu kabullenmek zorunda kalır. Şehnaz'ın ölümüne sebep olanlar şimdi Bahar'ın peşindedir; Bahar'a hayatının en kötü gecesini yaşatırlar. Bu karanlık adamların başında Ozan vardır. Tüm hayatı bir anda alt üst olan Bahar, artık yolun sonuna gelmiştir. Bu sefer de karşısına eli kanlı bir mafya eskisi olan Hayati çıkar. Bundan sonra Bahar için hiçbir şey ve hiç kimse eskisi gibi olmayacaktır.

8. Gün dizisi başladı! 8. Gün dizisinin konusu ne? Oyuncuları kimler? A24

BUĞRA GÜLSOY 22 Şubat 1982 doğumlu Buğra Gülsoy'un tam ismi Behiç Buğra Gülsoy'dur. Tiyatro, sinema ve dizilerde rol alan oyuncu Buğra Gülsoy Ankara'da dünyaya gelmiştir. Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu'dur. Mezun olduktan sonra Kıbrıs'ta bir süre Kıbrıs Devlet Tiyatrosu bünyesinde çeşitli oyunlar ile sahne almış ve kısa film yönetmenliği yapmıştır. Kuzey Güney dizisinde Güney Tekinoğlu karakterini canlandıran Buğra Gülsoy daha sonra Fox Tv de yayınlanan Aşk Yeniden dizisinde Fatih Şekercizade karakterini canlandırmıştır. 2011 yılında güzel oyuncu Burcu Kara ile evlenmiş ancak evliliği 11 ayın ardından son bulmuş ve boşanmıştır. Buğra Gülsoy aslen Ankara'lıdır.

8. Gün dizisi başladı! 8. Gün dizisinin konusu ne? Oyuncuları kimler? A24

MUZA UZUNLAR 22 Nisan 1959 doğumlu usta oyuncu Musa Uzunlar 2015 yılında Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Bahri Umman karakteri ile usta oyunculuğunu yine konuşturmuştur. Mimar Sinan Ünv. Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü 1985 senesinde tamamlamış ve Devlet Tiyatrolarında göreve başlamıştır. Musa Uzunlar Antalya doğumludur aslen ise Niğde Kemerhisar'lıdır.

8. Gün dizisi başladı! 8. Gün dizisinin konusu ne? Oyuncuları kimler? A24

BURCU BİRİCİK 4 Mayıs 1989 doğumlu oyuncu Burcu Biricik 2014 yılı Kasım ayında Kanal D'de başlayan Şeref Meselesi dizisinde Kübra karakterini oynamaktadır. Burcu Biricik 1,70 boyundadır. 2006 yılında Antalya'da düzenlenen güzellik yarışmasında “Akdeniz Kraliçesi” seçilen Burcu Biricik Elmalı İlçesi Antalya'lıdır. Burcu Biricik yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Hayat Şarkısı dizisi oyuncuları arasında yer almakta ve dizide Hülya karakterini canlandırmaktadır. 31 Temmuz 2016 yılında Reklamcı Emre Yetkin ile evlenmiştir.

8. Gün dizisi başladı! 8. Gün dizisinin konusu ne? Oyuncuları kimler? A24

HAKAN KURTAŞ Hakan Kurtaş 7 eYLÜL 1988 İzmir doğumludur. Hakan Kurtaş Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuk öncesi üniversite döneminde profesyonel olarak basketbol oynayan Hakan Kurtaş dizi, tiyatro ve oyunculuğun yanı sıra karikatür çizimi ve müzik ilede ilgilenmektedir. Bi Aralık isimli bir müzik grubu ile çalışmalar yapmaktadır. İlk set deneyimini Vücut isimli film ile gerçekleştiren Hakan Kurtaş günümüzde B Planı Tiyatro topluluğu ile İstila isimli bir oyunda oynamaktadır. Aynı zamanda ekranların sevilen dizisi Dolunay'da Deniz karakterini oynamıştır. Dizi ile birlikte vizyona 2017 yılında girmiş olan Bölük isimli sinema filminde rol almıştır. Ayrıca vizyon tarihi henüz belirlenmeyen Martıların Efendisi sinema filmi oyuncu kadrosunda yer almaktadır.Bugüne kadar Ezel, Bir Çocuk Sevdim ve A.Ş.K. isimli projelerde rol alan Hakan Kurtaş İzmir doğumludur.

8. Gün dizisi başladı! 8. Gün dizisinin konusu ne? Oyuncuları kimler? A24

YİĞİT KİRAZCI Yiğit Kirazcı Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Bölümü mezunudur. Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknik Atölyesi'nde oyunculuk dersleri almıştır. 2011 yılında Mavi Kelebekler dizisinde Kosta Nikoliç karakterini canlandırmıştır. Güllerin Savaşı dizisinde ise Mert karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı yeni dönemde Atv ekranlarında yayınlanan Seviyor Sevmiyor dizisi oyuncuları arasına dahil olmuş ve dizide Tuna karakterini canlandırmaktadır. 1983 yılında İstanbul Şişli Can Hastanesi'nde dünyaya gelen Yiğit Kirazcı anne tarafından aslen Balıkesir Ören, baba tarafından ise aslen Niğde'lidir. Babası Yunanistan İskeçe doğumludur ancak dede ve kökleri Niğde'ye uzanmaktadır

8. Gün dizisi başladı! 8. Gün dizisinin konusu ne? Oyuncuları kimler? A24

CEM DAVRAN Oyuncu, komedyen ve sunucu Cem Davran 1964 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Uzun seneler Şehir Tiyatroları Aksesuar Şefliği yapan Mehmet Davran'ın oğludur. Aslen nerelisiniz sorusuna İstanbul dediği halde ısrarla dede tarafından nerelisiniz diyenlerede bir cevap İstanbullu oluşum diyor. Hilal Davran ile evli olan Cem Davran'ın bu evliliğinden Ali ve Hürcan isminde 2 oğlu vardır.

8. Gün dizisi başladı! 8. Gün dizisinin konusu ne? Oyuncuları kimler? A24

CEYDA DÜVENCİ Ceyda Düvenci 1977 senesinde Bursa'da dünyaya gelmiştir. 1997 senesinde Türkiye güzellik yarışmasında 3. olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini 1995 senesinde Palavra Aklar dizisi ile gerçekleştirmiştir. Bir çok reklam ve dizide rol alan Ceyda Düvenci İsmail ve Zümrüt Düvenci çiftin tek çocuğudur. Kadıköy Anadolu Lisesi ve Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2000 yılında Kaan Girgin ile evlenmiş 2002'de ayrılmışlardır. 2008 ve 2013 yılları arasında ise Engin Akgün ile evlilik gerçekleştirmiş ve bu evliliğinden Melisa Nur Akgün isminde bir kızı vardır. Ceyda Düvenci baba tarafından aslen Selanik, anne tarafından ise aslen Kırklareli'lidir.