Saat: 22:17

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, devre arası kamp dönemi öncesi takımda düşünmediği isimlerin listesini yönetime iletti. Tecrübeli hoca, bazı oyuncular içinse kampta karar verecek.
Fatih Terim'in gelişiyle birlikte yeniden şampiyonluk yolunda kenetlenen Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken, bir yandan da takımdaki mevcut oyuncuların durumları netleşmeye başladı.
Galatasaray'da devre arası kampına doğru takımda düşünülmeyen isimler netleşmeye başladı. Sarı kırmızılı ekipte kaleci Cedric Carrasso, Emrah Başsan ve Umut Gündoğan teknik direktör Fatih Terim'in planları arasında yer almıyor.
3 İSMİN KADRE KAMPTA BELLİ OLACAK
Terim; Ryan Donk, Nigel de Jong ve Tarık Çamdal'ın durumlarına ise Antalya kampında karar verecek.
Kadroda değişiklikler yapmayı planlayan Fatih Terim'in kararını Fernando'nun sakatlıktan dönüş tarihi de etkileyecek. Orta sahada Brezilyalı futbolcunun yokluğunu doldurmak isteyen Terim, bu sebepten Donk veya De Jong'dan birini takımda tutabilir.
CARASSO İLE YOLLAR AYRILIYOR
Yabancı transferi için kadroda yer açmayı düşünen Fatih Terim, Carrasso ile yolların ayrılması kararını aldı. 35 yaşındaki file bekçisi bu sezon sadece Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Sivas Belediyespor maçında oynadı.
Sarı kırmızılı yönetim, Carrasso'nun sözleşmesini feshedip yeni bir yabancı ile kontenjanı doldurmayı amaçlıyor.