Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Galatasaray'a Alanyaspor darbesi

A24.com.tr » spor » Galatasaray'a Alanyaspor darbesi
Galatasaray'a Alanyaspor darbesi

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 20 haftasında Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'a konuk oldu. Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Mücadelede Galatasaray'ın golünü 52. dakikada Feghouli kaydetti. Aytemiz Alanyaspor'un tek golünü 45+4. dakikada Campos attı.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 36'ya yükseltti ve 2. sırada yer aldı. Aytemiz Alanyaspor ise 25 puanla 10. sırada yer aldı.

ALANYASPOR 1-1 GALATASARAY MAÇ ÖZETİ

89'
Aytemiz Alanyaspor takımı bu dakikada karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Lucas Villafanez oyundan çıkarken yerine Taha Yalçıner giriyor.

83'
Galatasaray, karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını Sofiane Feghouli'nin yerine Yunus Akgün'ü oyuna alarak kullanıyor.

77'
Galatasaray ceza sahasına yakın bir bölgede sağ kanatta Ömer Bayram'a sert müdahalede bulunan Welinton Silva, sarı kart görüyor.

73'
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Younes Belhanda geçiyor. Belhanda'nın ortasını Welinton Silva kafayla uzaklaştırıyor.

68'
Younes Belhanda'nın pası ile sol kanatta topla buluşan Henry Onyekuru için ofsayt bayrağı kalkıyor.

62'
Djalma Campos'un pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Junior Fernandes'in çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.

57'
Martin Linnes'in kendi yarı alanından gönderdiği uzun topla sol çaprazda buluşan Henry Onyekuru, ceza sahası içerisine girdikten sonra şutunu çekiyor ancak bu şut savunmadan dönüyor.

52'
GOOOLL!! Galatasaray, Sofiane Feghouli'nin attığı golle skoru 1-1 yapıyor. Younes Belhanda'nın ara pası ile altıpasın hemen dışında sağ çaprazda topla buluşan Sofiane Feghouli'nin çektiği şut kaleci Haydar Yılmaz'ın solundan ağlarla buluşuyor.

50'
Djalma Campos'un ceza sahası dışından sol çaprazdan çektiği şut savunmadan dönüyor.

46'
İkinci yarı Aytemiz Alanyasporlu futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.

D.A'
Alper Ulusoy'un düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı Aytemiz Alanyaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona eriyor.4

45+3'
GOOOLL!! Aytemiz Alanyaspor, Djalma Campos'un attığı golle 1-0 öne geçiyor. Welinton Silva'nın kendi yarı alanından kullandığı serbest vuruşu Junior Fernandes kafayla ceza sahası dışında sol çaprazda bulunan Djalma Campos'a indiriyor. Djalma Campos'un gelişine çektiği şut kaleci Fernando Muslera'nın müdahalesine rağmen Galatasaray ağları ile buluşuyor.

41'
Ceza sahası içerisinden sağ çaprazdan Efecan Karaca'nın yaptığı orta kaleci Fernando Muslera'da kalıyor.

36'
Sol kanatta topla buluşan Fabrice N'Sakala, son çizgiye indikten sonra ortasını yapıyor ancak bu ortayı Galatasaray savunması kafayla uzaklaştırıyor.

31'
Younes Belhanda'nın Fabrice N'Sakala'ya yaptığı faulün ardından sol kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Lucas Villafanez geçiyor. Lucas Villafanez'in ortası kaleci Fernando Muslera'da kalıyor.

23'
Papiss Cisse'nin ceza sahası içerisinden sağ çaprazdan çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.

18'
Galatasaray takımı bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını zorunlu olarak kullanıyor. Sakatlanan Mariano'nun yerine Ömer Bayram karşılaşmaya dahil oluyor.

13'
Fabrice N'Sakala'nın sol kanattan yaptığı ortayı Marcao kafayla uzaklaştırıyor.

6'
Hızlı gelişen Aytemiz Alanyaspor atağını orta saha yayı üzerinde Djalma Campos'a faul yaparak kesen Christian Luyindama, sarı kart görüyor.

1'
Karşılaşma Galatasaraylı futbolcuların yaptığı santra vuruş ile başlıyor.

-
Aytemiz Alanyaspor'da Papiss Cisse, Lucas Villafanez ve Fabrice N'Sakala, sarı kart ceza sınırında bulunan isimler.
-
19 maç sonunda ligd 37 golü bulunan Galatasaray'da Henry Onyekuru'nun 9 golü bulunuyor. Sinan Gümüş de 3'ü son 2 haftada olmak üzere ligde toplamda 4 gol kaydetti. Younes Belhanda da yaptığı 4 asistle takımın en çok gol pası veren ismi.
-
19 haftada kaydettiği 17 golle ligin en az gol atan takımlarından olan Aytemiz Alanyaspor'un en golcü ismi 6 golle Papiss Cisse. Papiss Cisse'yi 5 golle Junior Fernandes takip ediyor. Efecan Karaca da 1 gol, 6 asistlik katkısı ile dikkat çeken bir diğer isim.
-
Galatasaray ise 19 maç sonunda 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde ederken, topladığı 35 puanla 2. sırada yer alıyor.
-
19 maç sonunda 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde eden Aytemiz Alanyaspor, topladığı 24 puanla ligde 10. sırada yer alıyor.
-
Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip Emre Akbaba (2), Fernando Reges, Sinan Gümüş, Eren Derdiyok ve Henry Onyekuru'nun attığı gollerle 6-0 kazanmıştı.
-
İki takım daha önce 6 kez karşı karşıya gelirken bu maçların tamamını Galatasaray kazandı. Sarı-kırmızılı ekip atılan gol sayılarında da 25-7 üstün durumda.
-
Konuk ekipte ise kırmızı kart cezalısı Mbaye Diagne, sakatlığı bulunan Emre Akbaba, ülkesi ile Asya Kupası'nda mücadele eden Japon futbolcu Yuto Nagatomo, teknik direktör Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan Eren Derdiyok ile maç kadrosunda yer almayan Maicon Roque, bu karşılaşmada forma giyemeyecek.
-
Ev sahibi ekipte tek eksik isim sakatlığı bulunan Isaac Sackey.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler