Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Galatasaray Seri'ye kavuştu

A24.com.tr » spor » Galatasaray Seri'ye kavuştu
Galatasaray Seri'ye kavuştu

Galatasaray'ın Fulham'dan kiraladığı Jean Michael Seri sabah saatlerinde İstanbul'a geldi. Fildişili yıldızı havalimanında coşkulu bir taraftar grubu karşıladı.

Galatasaray'ın yeni transferi Jean Michael Seri, 1 yıllık kiralık sözleşmeyi imzalamak için İstanbul'a geldi.

Seri'nin İstanbul'a gelişi esnasında İstanbul Havalimanı'nda bir grup Galatasaray taraftarı da toplandı ve yıldız futbolcuyu tezahüratlarla karşıladı.

Fildişili yıldız, sağlık kontrolleri sonrasında Galatasaray kulüp binasına giderek sözleşmeyi imzalayacak ve ardından Türk Telekom Stadyumu'nu gezecek. Seri, İstanbul'daki işleri bittikten sonra ülkesine dönecek ve ardından Galatasaray'ın Avusturya'daki kampına katılacak.

SERI'NİN MALİYETİ

Galatasaray, Jean Michael Seri'den sonra Fulham Kulübü ile de el sıkıştı. Ryan Babel ve Didier Drogba'nın da olumlu telkinleri ile birlikte Galatasaray'a "Evet" diyen Fildişi Sahilli yıldızın transferi artık imzaya kaldı. Sarı kırmızılılar, 28 yaşındaki oyuncuyu 1 yıllığına kiraladı. Seri'nin perşembe sabahı saat 09:30'da İstanbul'da olması bekleniyor.

Jean Michael Seri ile 2.5 milyon Euro'ya anlaşan Galatasaray Kulübü, Fulham'a yaptığı teklifi de arttırdı. Sarı kırmızılılar 1 yıllık kiralama adına Fulham'a yaptığı teklifi 1.5 milyon eurodan 1.7 milyon Euro'ya yükseltti. Seri'nin Galatasaray'da forma giymek istemesi ve 'bu transferi bitirin' şeklinde kulübüne mesajı etkili oldu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ CAZİP GELDİ

Galatasaray'ın Şampiyonlar Liginde mücadele edecek olması, Seri'nin de sarı kırmızılıları tercih etmesi Fulham'ın 'evet' demesinde etkili oldu. Sarı kırmızılılar bu transferin bitme olasılığını yüzde 95 olarak görürken bugün kiralama anlaşmasının yapılması bekleniyor.

2017-2018 sezonunda Nice ile başarılı bir grafik çizen deneyim li orta saha, ardından geçen sezon başında 30 milyon Euro gibi astronomik bir bedelle o dönem Premier Lig'de yer alan Fulham'ın yolunu tuttu. Burada 34 karşılaşmada forma giyen yıldız futbolcu, 1 gol attı. Fildişi Sahilleri Milli Takımı'nda da oynayan Seri, ülkesiyle 19 karşılaşmada fileleri 2 kez havalandırdı. Seri son olarak Afrika Kupası'nda mücadele etti. 28 yaşındaki futbolcu, 2 karşılaşmada 132 dakika süre aldı, gol ya da asist yapamadı. 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler